Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιο στοιχείο δίνει νέα ώθηση στις έρευνες της Αντιτρομοκρατικής - Τί έδειξαν τα υπολείμματα του τρομοφακέλου

Εικόνες από κάμερες ασφαλείας, που πιθανά έχουν καταγράψει το άτομο, που πέρασε από την πολυκατοικία στο Κολωνάκι, είδε το ονοματεπώνυμο στο κουδούνι της εισόδου και χρησιμοποίησε
στοιχεία και διεύθυνση στην ένδειξη του αποστολέα επάνω στον παγιδευμένο φάκελο, που πυροδοτήθηκε στα χέρια του Λουκά Παπαδήμου.
Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν αλλοδαπό, άγνωστο στον Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος -σίγουρος ότι η αλληλογραφία του ελέγχεται από ειδικά μηχανήματα- αποφάσισε να τον ανοίξει κατά την επιστροφή στο σπίτι του.

Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι οι συνοδοί του πρώην πρωθυπουργού δεν του παραδίδουν κανέναν φάκελο, ποτέ, χωρίς προηγούμενα να τον έχουν περάσει από έλεγχο, είτε από το X-RAY της Βουλής είτε από εκείνο στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο παγιδευμένος φαίνεται ότι έφθασε στην κατοικία του, άγνωστο εάν χρησιμοποίησαν οι αποστολείς τα ΕΛ.ΤΑ ή κάποια εταιρεία κούριερ, και από εκεί τον παρέλαβαν οι αστυνομικοί της φρουράς.
Όταν άφησαν τον Λουκά Παπαδήμο στο γραφείο του, ένας από τους αστυνομικούς με τη μοτοσικλέτα πήγε στη Βουλή και πέρασε από έλεγχο τον φάκελο στο μηχάνημα, που βρίσκεται στο εξωτερικό φυλάκιο.

Γιατί δεν ανιχνεύθηκε ο μηχανισμός; Αυτό μένει να αποδειχθεί από την έρευνα.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια