Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στο «Σπίτι του Λιμενεργάτη» μεταφέρεται άμεσα το Λιμεναρχείο Καλαμάτας

 Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας  όσον αφορά στην δρομολογημένη μεταφορά του Λιμεναρχείου στο κτήριο που βρίσκεται βορείως των αποθηκών του λιμανιού, γνωστό ως «Σπίτι του
Λιμενεργάτη», δήλωσε:

«Έχουμε μία πρώτη απόφαση (σ.σ. του Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης) για το κτήριο, για το οποίο από το Κρατικό Λιμενικό Ταμείο είχε υπάρξει προσφυγή. Η πρώτη απόφαση είναι ευνοϊκή για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και για το Δήμο Καλαμάτας. Μπορεί την εβδομάδα του Πάσχα (σ.σ. η απόφαση είναι άμεσα εκτελεστέα, όπως τόνισε) το Λιμεναρχείο να μετακινηθεί στο κτήριο, όπου τώρα δραστηριοποιούνται οι λιμενεργάτες. Είναι ένα μεγάλο κτήριο. Προφανώς, θα δοθεί χώρος, πολύ περισσότερος απ' όσος απαιτείται, και για τις δραστηριότητες των λιμενεργατών.
Κανένας δεν εκβάλλει τους λιμενεργάτες απ' αυτό το χώρο, αλλά πρέπει να υπάρξει συνείδηση ότι μία κρατική υπηρεσία δεν μπορεί να λειτουργεί σε ένα κτήριο, το οποίο θέλει άμεσες επισκευές, δεκάδες λιμενικοί να συνωθούνται σε ένα χώρο, ο οποίος είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση» ανέφερε ο κ. Νίκας τονίζοντας την ανάγκη ότι χρειάζεται ένας χώρος «αξιοπρεπής και να εξυπηρετούνται και το λιμάνι και ο κόσμος, που επισκέπτεται το Λιμεναρχείο και κυρίως να δουλεύουν με ασφάλεια οι υπάλληλοι και τα στελέχη του Λιμεναρχείου Καλαμάτας».

πηγή: Tharrosnews
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια