Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πού και γιατί η ΕΛΑΣ δημιουργεί 5 νέα τμήματα

Μετά από ερωτήματα αναγνωστών στο email και στα μηνύματα του facebook του bloko.gr, αποταθήκαμε σε αστυνομικές πηγές του αρχηγείου της ΕΛΑΣ και ενημερώθηκε πως επίκειται η
ίδρυση 5 νέων τμημάτων.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατασκευή της Ιονίας Οδού και η νέα οδός σύνδεσης της εθνικής από την Λάρισα με την Εγνατία προβλέπει στη σχετική σύμβαση τη δημιουργία 5 τμημάτων τροχαίας αυτοκινητοδρόμων.

Ποιο συγκεκριμένα, επίκειται η δημιουργία για την Ιόνια Οδό τμημάτων στο Μεσολόγγι, στην Αμφιλοχία και στην Φιλιππιάδα, ενώ στο δεύτερο οδικό δίκτυο σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

Όπως ωστόσο επισημαίνεται, αν και ακόμη δεν έχει καθοριστεί ο τρόπος που θα στελεχωθούν, θα προτιμηθεί η εκ των έσω (μέσα δηλαδή από το προσωπικό των κατά τόπους αστυνομικών διευθύνσεων) επιλογή, δεδομένου ότι τα οργανικά κενά στις υπηρεσίες της Αττικής, ίσως και να ξεπερνούν τις 4.000!!! 


  
Διαβάστε τις σχετικές ερωτήσεις των αναγνωστών.

1.Χρόνια πολλά. Καλή ανάσταση παιδιά και σε όλους τους συναδέλφους γενικότερα. Μπορούμε να μάθουμε αν είναι στα σχέδια της φυσικής ηγεσίας τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρομων Ιονιας οδού στην περιοχή της Άρτας. Ρωτώ διότι φημολογείται έντονα.
Απάντηση bloko.gr: Θα δημιουργηθουν 3 τμηματα. Μεσολογγι. Αμφιλοχια. Φιλιππιαδα
2. Αγαπητο bloko. καλησπερα και χρονια πολλα...ειμαι αναγνωστης σας αστυνομικος με χρονια υπηρεσια σε τμημα τροχαιας της πρωτεουσας αλλα καταγωγη απο τη θεσσαλια...θα ηθελα να ρωτησω για ενα επικαιρο θεμα που σχετιζεται με την οδικη ασφαλεια...τωρα που οι οδικοι αξονες ολοκληρωνονται γνωριζετε τι θα γινει με την τροχονομικη αστυνομευση αυτων οπως π.χ. ιονια οδος που ειναι ενας ολοκαινουργος σε χαραξη δρομος...καθως οι καινουργιοι αυτοι αξονες θα σηκωσουν το βαρος της κινησης ειδικα των φορτηγων οχηματων;θα υπαρξει μεριμνα για τη λειτουργια τμηματων τροχαιας αυτοκινητοδρομων η θα ακολουθηθει το αποτυχημενο κατα την αποψη μου μοντελο της εγνατιας οδου που το βαρος της αστυνομευσης εχουν αναλαβει τα κατα τοπους τμηματα τροχαιας των περιοχων που διερχεται ο αξονας με αποτελεσμα να ειναι εξαιρετικα σπανιο να συναντησεις σταθμο τροχαιας οδηγοντας κατα μηκος...οσοι ταξιδευουν στην εγνατια ξερουν οτι τα μοναδικα εγχρωμα περιπολικα που συναντας κατα μηκος ειναι των τμηματων συνοριακης φυλαξης οι οποιοι επι των πλειστον ασχολουνται με το δυσκολο προβλημα της λαθροδιακινησης ανθρωπων και ναρκωτικων οποτε το τροχονομικο μερος περναει σε δευτερη μοιρα...σε αντιθεση με τον αξονα π.χ αθηνας θεσσαλονικης οπου η παρουσια των σταθμων τροχαιας ειναι εμφανης και αποτελεσματικη...ειδικα στον ελεγχο φορτηγων οχηματων(ολοι γνωριζουν τι εστι τροχαια μαλγαρων...τ.τ.αυτοκινητοδρομων πιεριας κ.τ.λ)ευχαριστω πολυ εκ των προτερων και ευχομαι σε ολους τους οδηγους καλη επιστροφη με ασφαλεια και υγεια...
απάντηση bloko.gr: Θα δημιουργηθουν 3 τμηματα στην Ιονια Οδο και 2 στη Νεα Οδο απο Λαρισα προς Εγνατια.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια