Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι ισχυρίζεται ο δράστης του βιασμού της 27χρονη Πατρινής - Κρατείται στην Ασφάλεια

Την δική του εκδοχή στις καταγγελίες του 27χρονου θύματος του, δίνει ο επίσης 27 ετών δράστης της υπόθεσης βιασμού, που συνέβη το βράδυ της Κυριακής, πλησιον του
καταυλισμού των Ρομα στην περιοχή Βραχνεϊκων στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o συλληφθείς ισχυρίζεται πως η νεαρή κοπέλα, δεν έφερε αντίσταση στην επιθυμία του να συνερευθούν ερωτικά, ωστόσο ερωτηματικά προκαλεί ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισε το θύμα για να τον ακολουθήσει.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις καταγγελλίες της νεαρής, ο 27χρονος που όπως αποκάλυψε το tempo24.gr, είναι φίλος του συντρόφος της, την επισκέφθηκε στο σπίτι της στην Αγία Τριάδα Πατρών και με το αιτιολογικό πως θέλει να κάνει ανάληψη χρημάτων μέσω ΑΤΜ, αλλά δεν γνωρίζει την διαδικασία και θέλει την βοήθεια της, την έπεισε να τον ακολουθήσει.
Στη συνέχεια την μετέφερε με ταξί στην περιοχή,  όπου ακολούθως την βίασε αλλεπάλληλες φορές, έως ότου το πρωί της Δευτέρας την αφήσει ελεύθερη να φύγει.
H 27χρονη κινούμενη πεζή, συνάντησε μια γυναίκα από την οποία ζήτησε βοήθεια, ενημερώνοντας την τι είχε συμβεί.
Μετά την καταγγελία στην Αστυνομία και δεδομένου πως ο δράστης, ήταν γνωστός στην κοπέλα, ήταν θέμα χρόνου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.
Η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, διερευνά με ιδιαίτερη προσοχή τυχόν εμπλοκή στην υπόθεση και του συντρόφου του θύματος.



tempo24.gr
_

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια