Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η αστυνομία προστατεύει τώρα και ισοβίτες του Noor 1;

Από τα πολλά και παράδοξα οξύμωρα σχήματα που μαθαίνουμε μέσα από τις επιστολές αναγνωστών του bloko.gr που μας ενημερώνουν και μας
"επιμορφώνουν". Διάβαστε τι γράφει για την φύλαξη


"Πραγματικά αυτή η κυβέρνηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο σχετικά με τη φυλαξη στοχων και αυτό είναι γνωστό σε όλους τους μη προνομιουχους αστυνομικους. Τώρα τελευταία όμως έχουν ξεπεράσει και τα όρια της ηθικής. Πως δικαιολογείται την ώρα που δεν υπάρχουν περιπολιες έξω και οι ληστές κάνουν επιδρομες καθε τρεις και λίγο να φυλάσσεται 24ωρες το 24ωρο το σπιτι καταδικασμενου σε ισοβια για την υπόθεση του noor1 ?  ( πρόκειται για τον Γιαννουσάκη απλά δεν ξέρω αν χρειάζεται να αναγραφει ).

Ο Ευθύμιος ή Μάκης Γιαννουσάκης, με απόφαση του τριμελούς Εφετείου Κακουρηγμάτων Πειραιά καταδικάστηκε τον Αυγουστο του 2016 με ποινή ισόβιας κάθειρξης + 8 χρόνια + 300.000 ευρώ πρόστιμο. Το Δεκέμβριο είχε υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης που όμως απορρίφθηκε. Το αν έχει αποφυλακισθεί και για ποιους λόγους, είναι άγνωστο και αναμφίβολα θα το διερευνήσουμε. Θυμίζουμε πάντως πως μέχρι πρότινος, 8 εμπλεκόμενα πρόσωπα έχουν δολοφονηθεί ή βρει τον θάνατο κάτω από άγνωστες συνθήκες σε Ελλάδα, Τουρκία και Ιταλία.


Στη βίλα αυτή στην Φιλοθέη βρέθηκαν 500 κιλά ηρωίνη τον Ιούνιο του 2014.


.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια