Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι αστυνομικοί συμμετέχουν στην εκστρατεία επαναπατρισμού των γλυπτών του Παρθενώνα

Την παρουσίαση του ημερολογίου έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ ενώ ο μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας και ο λυράρης Ηλίας Παλιουδάκης  «έντυσαν» μουσικά την
εκδήλωση

Στη διεθνή εκστρατεία για τον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα συμμετέχει ενεργά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Η ΕΑΥΝΑ που εδώ και χρόνια προάγει με τον καλύτερο τρόπο την εξωστρέφεια και το ανθρώπινο πρόσωπο της της ΕΛ.ΑΣ  δίνοντας έμφαση στην πολιτιστική δράση  και το κοινωνικό έργο,  παρουσίασε το ημερολόγιο του 2017  με θέμα «Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συμμετέχει στην στην εκστρατεία για την επιστροφή των γλυπτών στην χώρα μας».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλιακμάνης


Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος μάλιστα είχε και την πρωτοβουλία για την έκδοση του ημερολογίου αφιερωμένο στα γλυπτά του Παρθενώνα και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στις 12 Φεβρουαρίου στο ίδρυμα εικαστικών τεχνών Β. και Μ. Θεοχαράκη, παρευρέθησαν ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δημήτριος Αναγνωστάκης,  ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσουκαλής, ο Πάνος Σόμπολος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης,  ο Μιχάλης Καρχιμάκης, η Φάνη Παλλη Πετραλία, η Πρόεδρος του ομίλου για την UNESCO τεχνών, λόγου και επιστημών Ελλάδος Νίνα Διακοβασίλη, εκπρόσωποι του υπουργείου Πολιτισμού.

Το εξώφυλλο του ημερολογίου


«Αυτό το ημερολόγιο έχει μεταφραστεί στα αγγλικά και θα προσπαθήσω να το στείλω σε όλες τις επιτροπές που ασχολούνται με αυτό το ζήτημα. Το νιώθω και θα το συνεχίσω...Γιατί και αυτό είναι συνδικαλισμός. Και όλοι όσοι μας κουνάνε το δάκτυλο και μας λένε ότι κάτι δεν κάναμε σωστά και φθάσαμε εδώ που φθάσαμε είναι οι ίδιοι που καπηλεύονται τα δικά μας έργα. Τα δικά μας δημιουργήματα..» είπε εμφανώς συγκινημένος ο πρόεδρος της ΕΑΥΝΑ κ. Καλλιακμάνης τονίζοντας πως αυτή η προσπάθεια μέσω του ημερολογίου, αποτελεί όραμα και θα ταξιδέψει εκτός συνόρων.

Ο Γιώργος Καλιακμάνης μαζί με τον Μίμη Πλέσσα


Την παρουσίαση του ημερολογίου έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραϊβάζ ενώ ο μουσικοσυνθέτης Μίμης Πλέσσας και ο λυράρης Ηλίας Παλιουδακης  «έντυσαν» μουσικά την εκδήλωση.

Το Ίδρυμα Θεοχαράκη




Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
ΘΕΜΑ
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια