Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το μνημόσυνο των Αστυνομικών της Ροδόπης για τους πεσόντες

Διαβάστε το δελτίο τύπου των Αστυνομικών Ροδόπης για την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσαν χθες: Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης σε συνεργασία με την Διεύθυνση
Αστυνομίας Ροδόπης, τελέστηκε σήμερα στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών, κατά το οποίο παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Α.Μ.Θ. Υποστράτηγος κ. ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ Νικόλαος, ο Υποδιοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ Χρήστος, η Αστυνομική Διευθύντρια (ΥΓ) κ. ΤΣΟΥΛΙΑΓΚΑ Σοφία, οι Διοικητές όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών έδρας, το μέλος της Κ.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. ΧΑΡΙΤΟΥ Δημήτριος, ο πρώην Βουλευτής Ν. Ροδόπης κ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Ευριπίδης, εκπρόσωπος του Δήμου Κομοτηνής, Στρατιωτικές - Πυροσβεστικές Αρχές, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Ροδόπης κ. ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ Αργύριος, μέλη της Ένωσής μας και πολίτες της Ροδόπης.
- Στη συνέχεια τελέσθηκε Τρισάγιο στο Μνημείο των πεσόντων Αστυνομικών του Αστυνομικού Μεγάρου Κομοτηνής και παρατέθηκε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου.
- Την επιμνημόσυνη δέηση και το τρισάγιο, τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων.
- Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και τίμησαν με την παρουσία τους την μνήμη των συναδέλφων μας.
- Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η μη ανταπόκριση και των τριών Βουλευτών  του Νομού μας, στην πρόσκλησή μας για την παρουσία τους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ως απόδοση ελάχιστου φόρου τιμής στην μνήμη των πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών.


                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΖΑΤΖΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ                              ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια