Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα επικίνδυνα λάθη που κάνουν οι νέοι στο σεξ


Τα νιάτα χαρακτηρίζονται από πάθος, αυθορμητισμό και … απροσεξία!

Όταν είσαι νέος, το αίμα σου βράζει, οπότε πάνω στον ενθουσιασμό μπορεί να φερθούμε με απροσεξία και να κάνουμε και κάποια λάθη. Συμβαίνει. Τι άλλο κάνουν, όμως, λάθος κατά τη διάρκεια του σεξ οι νεαροί;

Έρευνα, που έφερε στην επιφάνεια μερικές από τις χειρότερες συνήθειες των νέων 15-25 ετών, έδειξε πως το συγκεκριμένο ηλικιακό γκρουπ είναι ιδιαίτερα απρόσεκτο όσον αφορά τις σεξουαλικές του περιπτύξεις.

Συγκεκριμένα, η γενιά των Millennials κάνει one-night stand χωρίς προφυλακτικό και χωρίς να ρωτάει καν το άλλο άτομο του αν έχει κάποια προϊστορία με σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.

Οι επικεφαλής της έρευνας ρώτησαν περίπου 1.000 άτομα έως και 25 χρονών που είχαν ολοκληρωμένη σεξουαλική ζωή και χωρίς σταθερή σχέση και οι απαντήσεις ήταν απογοητευτικές.

Το 79% απάντησε ότι δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό και το 84% δεν μπαίνει καν στον κόπο να κάνει έστω την ερώτηση «Μήπως είχες κανένα ζήτημα με αφροδίσιο»;

Έτσι, το 68% των ερωτηθέντων παραδέχεται πως έχει μετανιώσει τουλάχιστον μία φορά το ότι έκανε one-night stand.

Επιπλέον, πολλοί από αυτούς έκαναν τη γνωριμία μέσω application. Το ραντεβού στα τυφλά συνεχίστηκε δηλαδή και στο κρεβάτι.



Πηγή: neolaia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια