Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κακοποιοί τρομοκρατούν τις γειτονιές- αυξήθηκαν οι ληστείες «δρόμου»

«Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ άρπαξαν ηλικιωμένη, την μετέφεραν σε ερημική περιοχή και την λήστεψαν. Άγνωστοι μαχαίρωσαν 49χρονο για ένα κινητό και 70 ευρώ. Ληστές εισέβαλλαν
σε pet shop και για να πάρουν τις εισπράξεις και άλλοι δράστες ξυλοφόρτωσαν ηλικιωμένο ζευγάρι για να το ληστέψουν.
Πρόκειται για περιστατικά που σημειώθηκαν σε χρονικό διάστημα δύο ωρών το βράδυ της Δευτέρας και αναδεικνύουν την αύξηση των ληστειών του «δρόμου», η οποία σε μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην μείωση των περιπολιών αστυνομικών υπηρεσιών αιχμής, όπως ΔΙ.ΑΣ. και Άμεσης Δράσης, εξαιτίας της έλλειψης οχημάτων αλλά και τοποθέτησής τους ως στατικές δυνάμεις στην φύλαξη στόχων!
Στην οδό Προκοπίου Ικονίου στο Αιγάλεω, νεαρό ζευγάρι που επέβαινε σε αυτοκίνητο, προσέγγισε μία 70χρονη γυναίκα. Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και με διάφορα προσχήματα την έπεισαν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο. Την οδήγησαν σε ερημική περιοχή της περιοχής όπου με την βία της απέσπασαν 2.000 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.
Λίγο αργότερα στην οδό Δέφνερ στο Παγκράτι δύο άτομα προσέγγισαν έναν 49χρονο με σκοπό τη ληστεία. Όταν εκείνος αντέδρασε, τον μαχαίρωσαν στην κοιλιά, του άρπαξαν ένα κινητό τηλέφωνο, 70 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Στο μεταξύ στην οδό Δημητρίου στα Σπάτα, δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλλαν σε κατάστημα pet shop όπου με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησαν την 51χρονη ιδιοκτήτρια, άρπαξαν 400 ευρώ και διέφυγαν με αυτοκίνητο.
Στην Λ. Ανθούσας στην Παλλήνη, τέσσερα άτομα προσέγγισαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, ηλικίας 75 και 72 χρόνων. Τους χτύπησαν και με τη βία τους απέσπασαν 150 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια