Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βρετανικός στρατός: Επιχείρηση... makeup για να στρατολογήσουν γυναίκες

Σε επιχείρηση makeup θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τελευταία προσπάθεια των βρετανικών ενόπλων δυνάμεων για να στρατολογήσουν γυναίκες. Η επιχείρηση όμως απέτυχε. Ο Βρετανικός
στρατός εχει προκαλέσει τα αιχμηρά σχόλια των γυναικών αλλα και του βρετανικού Τύπου στην Μεγάλη Βρετανία μετα απο μια αποτυχημένη προσπάθεια να προσελκύσει περισσότερες γυναίκες. 

Ο στρατός στην προσπάθεια του να ενταχθούν περισσότερες γυναίκες θεώρησε λογικό να μετατρέψει το καμουφλάζ σε μακιγιάζ κι έτσι με αυτον τον τρόπο να “χτυπήσει” τα κορίτσια εκει που θεωρεί οτι τα ενδιαφέρει. 

Το 154ο Σκωτσέζικο Τάγμα προσπάθησε να προωθήσει μια εκδήλωση στη Γλασκώβη στις αρχές του περασμένου μήνα χρησιμοποιώντας αυτη την τακτική και την παρακάτω φωτογραφία.



Μάλιστα σε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα του γράφει “ Κορίτσια, έχετε περάσει απο το Στρατιωτικό μας Μακιγιάζ στην Γλασκώβη. Είμαστε εδω όλο το Σαββατοκύριακο οπότε έλατε να δοκιμάσετε την Κρέμα Καμουφλάζ (Cam Cream) και να τραβήξετε selfies με τα κορίτσια μας”

Το τάγμα αναγκάστηκε να κατεβάσει την ανάρτηση μετα απο δεκάδες παράπονα εντός και εκτός ενόπλων δυνάμεων αφου δεν έλαβε υπόψην του οτι η συγκεκριμένη τακτική θα μπορούσε να θεωρηθεί σεξιστική... 

Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που η εφημερίδα Times μας έχει στους κορυφαίους εργοδότες της για γυναίκες φέτος επειδή σταθερά προώθουμε την ισότητα.
«Λυπούμαστε εαν με την πράξη μας που αφορά το στρατιωτικό καμουφλάζ, σε μια εκδήλωση για μακιγιάζ, προκαλέσαμε αρνητικές αντιδράσεις».


onalert.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια