Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πολεμικό Ναυτικό: Με πλοία και ελικόπτερα οι αποστολές σωτηρίας στα χιόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Όταν το κράτος φθάνει στα όριά του, τότε επεμβαίνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Γι ακόμα μια φορά "καθάρισαν" για λογαριασμό της κρατικής μηχανής. Με απόφαση του πρωθυπουργού αρματαγωγό
του Πολεμικού Ναυτικού σπεύδει στην Λέσβο με εξοπλισμό για να φιλοξενήσει τους πρόσφυγες, οι σκηνές των οποίων είχαν θαφτεί κάτω από το χιόνι.
Το Αρματαγωγό "ΛΕΣΒΟΣ, αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Μυτιλήνης την Τετάρτη το μεσημέρι, εκτιμούσαν στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού.

Βέβαια, εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες, κατά πόσο θα το επιτρέψουν να μην αργοπορήσει στο ταξίδι του.
Την ίδια ώρα το Πολεμικό Ναυτικό αποδέσμευσε βίντεο με την προσπάθεια που κατέβαλε το πλήρωμα του ελικοπτέρου που έσπευσε στην Κύμη Ευβοίας για να μεταφέρει δυο άτομα που είχαν αποκλειστεί από το χιόνι.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, κατόπιν αιτήματος του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ), διατέθηκε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού (τύπου S70B, Aegean Hawk), για μεταφορά δύο αποκλεισμένων ατόμων από την περιοχή της Κύμης Ευβοίας.

Τα άτομα μεταφέρθηκαν σώα στο ελικοδρόμιο Κοτρωνίου Μαραθώνα της Διοίκησης Ελικοπτέρων Ναυτικού, όπου παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ.





onalert.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια