Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανακοίνωση της ΠΑΣΑ για την τρομοκρατική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον της Διμοιρίας της ΥΑΤ

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΣ Αστυνομικών για την τρομοκρατική επίθεση έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ: Η τρομοκρατική ενέργεια που εκδηλώθηκε σήμερα έξω από τα γραφεία του
ΠΑΣΟΚ είχε ως στόχο εκτός από  τη δημοκρατία την ίδια  τη ζωή των συναδέλφων μας,  που εκτελούσαν καθήκοντα φύλαξης των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη 50.
Ήταν επίθεση με ευθεία βολή από κοντινό δρόμο  κατά αστυνομικών και όχι επίθεση κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, ήταν μια δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών της διμοιρίας!

Η  Προοδευτική Ανεξάρτητη Συνεργασία Αστυνομικών εκφράζει την συμπαράστασή της στον συνάδελφό μας που τραυματίστηκε και του ευχόμαστε  περαστικά και ταχεία ανάρρωση .
Τονίζουμε προς τους εμπνευστές της επίθεσης ότι οι αστυνομικοί  θα συνεχίσουν  να επιτελούν το καθήκον τους, εφαρμόζοντας πιστά  το Σύνταγμα και τους  νόμους ,  χωρίς να  πτοούνται ούτε να  τρομοκρατούνται από τέτοιες βίαιες, και εγκληματικές συμπεριφορές
Η πολιτεία και η κοινωνία  πρέπει να γνωρίζουν ότι καμιά τρομοκρατική ενέργεια δεν πρόκειται να κάμψει  τη λειτουργία της Αστυνομίας.  
Ζητούμε από την Πολιτική μας ηγεσία να κινητοποιήσει άμεσα την ηγεσία του Σώματος ώστε να αναθεωρήσει και να επανασχεδιάσει τα μέτρα ασφαλείας των διμοιριών,  να καταργήσει την παράνομη φύλαξη σταθερών στόχων από διμοιρίες της ΥΑΤ, -οι διμοιρίες είναι για να αποκαθιστούν την τάξη και όχι για την φύλαξη στόχων-,με πρωταρχικό στόχο την προστασία της ζωής των αστυνομικών των διμοιριών όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλες τις σύγχρονες αστυνομίες της Ευρώπης.
Τέλος ζητούμε από το προεδρείο της ΕΑΣΥΑ να συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ στην έδρα της ΥΑΤ με την συμμετοχή των αντιπροσώπων της ΔΑΕ και όσων συναδέλφων επιθυμούν να παρευρεθούν  προκειμένου από κοινού να αποφασίσουμε τους τρόπους αντίδρασης μας.

Η ασφάλεια των αστυνομικών δεν εξασφαλίζεται ούτε με ιδεοληψίες ούτε με εμπάθεια.


Υ.Γ Οι επιθέσεις εναντίον των διμοιριών είναι πάρα πολλές και κανείς δεν μπορεί να επικαλεστεί άγνοια. 













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια