Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Τμήμα Τροχαίας Δράμας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017  το Τμήμα Τροχαίας Δράμας έκοψε με μεγάλη επιτυχία την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του , όπου παρευρέθηκε το σύνολο του προσωπικού μετά των συζύγων τους.



Στον Ιερό Ναό Αγίου Χρυσοστόμου Δράμας την Βασιλόπιτα της Τροχαίας ευλόγησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Γεράσιμος , ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο που επιτελούν οι γυναίκες και οι άνδρες της Τροχαίας και αναφέρθηκε στην σημασία της αποστολής τους για το σύνολο της κοινωνίας.




Η βραδιά συνεχίστηκε σε κατάστημα εστίασης στην Προσοτσάνη Δράμας ,όπου την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π.Γεράσιμος, ο Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας κ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δημήτριος,

eaamth.gr


ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Ταξίαρχος κ. ΚΑ΄Ι΄ΠΑΚΗΣ Γεώργιος




ο Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΣΕΡΤΗΣ Αθανάσιος













ο Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ιωάννης




ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Γ' Αντιπρόεδρος Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος και ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας Αντιπύραρχος κ.ΔΑΔΟΥΔΗΣ Κωνσταντίνος .








Ακολούθησε βράβευση του Αρχιφύλακα ΤΣΑΓΚΟΥΡΙΔΗ Κωνσταντίνου του Τμήματος Τροχαίας Δράμας για την πολύτιμη προσφορά του στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και την κοινωνία.



Στη συνέχεια παρατέθηκε γεύμα μετά ζωντανής μουσικής μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.




















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια