Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ψέματα είπε το ζευγάρι Αφγανών ότι δέχθηκε επίθεση και βιασμό

Ψευδής αποδεικνύεται η καταγγελία νεαρού ζευγαριού Αφγανών ότι δέχτηκαν επίθεση στη Μόρια από δύο άνδρες που βίασαν την κοπέλα, αφού πρώτα μαχαίρωσαν και έδεσαν τον άνδρα. Η
αστυνομία αντιμετώπισε από την αρχή με επιφύλαξη την καταγγελία των δύο Αφγανών, 20 και 21 ετών, και με βάση τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης απέσπασε τελικά την ομολογία τους ότι όλα ήταν αποτέλεσμα σκηνοθεσίας, με σκοπό να τύχουν καλύτερης μεταχείρισης ως θύματα επίθεσης και να φύγουν από το νησί.
Το ζευγάρι κατήγγειλε πως περπατούσε στον επαρχιακό δρόμο κοντά στη Μόρια, όταν τους πλησίασαν δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνη και μαντήλια. Όπως είπαν, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν σε παρακείμενο χωράφι, όπου μαχαίρωσαν στην κοιλιά τον 20χρονο, τον έδεσαν σε ένα δέντρο και μπροστά στα μάτια του ο ένας κρατούσε την 21χρονη κοπέλα και ο άλλος τη βίασε.
Όπως προέκυψε, και διαπιστώθηκε έπειτα από την εξέταση του ιατροδικαστή Θοδωρου Νούσια, η σεξουαλική πράξη επιβεβαιώθηκε αλλά έγινε μεταξύ του ζευγαριού που διατηρεί σχέση και δεν ήταν βιασμός, ενώ ο τραυματισμός του 20χρονου ήταν επιφανειακός στην κοιλιά και έγινε προκειμένου να γίνει πιστευτός ο ισχυρισμός τους.

ethnos.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια