Θετική εισήγηση για την επιμέλεια του παιδιού της ΡούπαΚατ’ αρχήν θετικό είναι το κλίμα για να δοθεί η επιμέλεια του 6χρονου παιδιού της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη στη γιαγιά και τη θεία του, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο συνήγορος
υπεράσπισης της κατηγορουμένης Φραγκίσκος Ραγκούσης. Την ώρα που οι γονείς του 6χρονου αγοριού, σε κοινή τους δήλωση έκαναν λόγο για "πόλεμο που διεξάγεται εναντίον του", με στόχο -όπως υποστηρίζουν- τη "βίαιη παρέμβαση στην προσωπικότητά του", οι κοινωνικοί λειτουργοί επισκέφθηκαν σήμερα το σπίτι της μητέρας και της αδερφής της Πόλας Ρούπα, οι οποίες έχουν ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού, στην Καλαμάτα.
 Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η κοινωνική λειτουργός έδωσε το «πράσινο φως», ωστόσο τον τελικό λόγο στην υπόθεση θα έχει η εισαγγελία ανηλίκων αφού λάβει πρώτα υπ’ όψιν και την έκθεση των παιδοψυχολόγων.
Στο μεταξύ, οι γονείς του 6χρονου, Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης, όπως και η 25χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, συνεχίζουν την απεργία πείνας και δίψας, έως ότου ικανοποιηθεί το σχετικό αίτημα.

cnn.gr