Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πότε θα ξεκινήσουν τελικά οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ; Θα υπάρχει ή όχι ο 6ος αντιστράτηγος;

Προγενέστερες πληροφορίες του bloko.gr και συγκεκριμένα στις 11 του μήνα (ΕΔΩ), όταν η Κατεχάκη και η Μουρούζη διέψευδαν -σε ανεπίσημο πάντα επίπεδο όμως- ότι ξεκίνησαν οι
κρίσεις στην πυροσβεστική, ανέφεραν ότι στην αστυνομία είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 20 Ιανουαρίου. Όμως επειδή η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι Παρασκευή και θα παρουσιαστούν τεχνικά προβλήματα μέσα στο Σαββατοκύριακο με τα Π.Δ. λήφθηκε απόφαση μετάθεσης τους για τη Δευτέρα στις 23 του μήνα.

Δεδομένου ωστόσο ότι "διαρρήχθηκε" το αίσθημα της εμπιστοσύνης μετά της αθυρματικές παλινωδίες για τις κρίσεις στην πυροσβεστική, πριν από λίγη ώρα επανήλθαμε με το σχετικό ερώτημα σε πηγή που διατηρεί την αυθεντία της γνώσης και διακρίνεται για την σοβαρότητα και η απάντηση που πήραμε ήταν πως το πιθανότερο είναι και μάλιστα με ελάχιστες προοπτικές διάψευσς της πρόβλεψης, οι κρίσεις στην ΕΛΑΣ θα ξεκινήσουν αύριο.

Σε αυτή την προοπτική συνηγορεί η εξέλιξη της υπογραφής προχθές το βράδυ και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Π.Δ. για τον 6ο αντιστράτηγο.

Σε ότι αφορά στο περιβάλλον των προηγούμενων πληροφοριών περί διατήρησης και των 5 της νυν ιεραρχίας, η απάντηση ήταν πως αυτή είναι η επιδίωξη. Με την επιφύλαξη πάντα του αστάθμητου παράγοντα άνωθεν παρεμβάσεων τη τελευταία ώρα που μεσολαβεί πριν από τη συγκρότηση του ανώτατου συμβουλίου κρίσεων, καθώς η εμπειρία έχει καταδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, πως σ' εκείνο ακριβώς το χρονικό διάστημα εγκυμονούνται οι μεγαλες εκπλήξεις, ως απότοκο προϊόν των υψηλά εμβόλιμων παραστάσεων.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια