Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πέντε συλλήψεις για τους κλέφτες των ρούχων - 125000€ η λεία



Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από καταστήματα. Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 3-1-2017 στον
Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πέντε (5) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 20 έως 33 ετών μέλη της σπείρας. Επιπλέον αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Ειδικότερα, οι δράστες την 28-12-2016 παραβίασαν την πλαινή πόρτα εισόδου υποκαταστήματος εταιρείας εμπορίας ενδυμάτων, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και αφαίρεσαν (6.000) τεμάχια ανδρικών ενδυμάτων συνολικής αξίας -125.000- ευρώ. Ακολούθως, με τη χρήση κλεμμένου φορτηγού αυτοκινήτου, μετέφεραν και αποθήκευσαν τα κλοπιμαία ενδύματα εντός καταυλισμού στην ίδια περιοχή.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2.118- τεμάχια ανδρικών ενδυμάτων τα οποία προερχονται από την κλοπή της ανωτέρω εταιρείας καθώς και -36- κινητά τηλέφωνα και -6- συσκευές tablet.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο  οποίος τους παρέπεμψε στον κ.Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις συνεχίζεται.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια