Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία: 100 μέτρα σε 20 λεπτά και η τροχαία πουθενά

Δημοσιεύουμε μήνυμα αναγνώστη του bloko.gr αναφορικά με τον τρόπο, με τον οποίο διαχειρίστηκε η Τροχαία Θεσσαλονίκης τα κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω της κακοκαιρίας το πρωί της
Τρίτης: Αγαπητό μπλόκο.
Αυτό που έγινε σήμερα στη Θεσσαλονίκη δεν έχει προηγούμενο. Τέτοια κίνηση δεν έχω ξαναματαδεί. Δεν το συζητάμε, οι υπηρεσίες του δήμου ήταν απαράδεκτες. Μείναμε στα αυτοκίνητα μας πεντε ωρες. Καναμε τη διαδρομη φαναρι διοικητηριου φαναρι βαρδάρι, δηλαδη 100 μέτρα, πάνω απο 20 λεπτα.
Είδα στις τηλεορασεις να κράζουν το δήμο για το αλάτι, αλλα πουθενα δεν είδα κανεναν να κάνει παράπονα για την τροχαία που ήταν παντελώς απούσα. Σε όλη την εγνατια αλλα και σε ολη την Τσιμισκη δεν είδα ούτε έναν τροχονόμο και επικρατούσε πανδαιμόνιο. Και να φανταστεις οτι μερικοί καθόντουσαν στα γραφεία τους. Γιατι κυριε διοικητα της Θεσσαλονίκης δεν εβγαλες κανέναν τροχονόμο στους δρόμους. Έπρεπε η πολιτες να κανουν τους τροχονόμους για να περάσουν τα ασθενοφόρα; Τι φοβηθήκατε μη βραχουν τα γάντια ή τελειωνε η βάρδια και δεν είχε αλλαγή ή ο καφες βλέποντας το χιόνι απο τη τζαμαρία ηταν γλυκος και δεν ηθελαν τα παιδια να τον χαλάσουν.
Η αλήθεια είναι οτι σε γενικες γραμμες εχω καλη εικόνα για την αστυνομια, αλλα η τροχαια θεσσαλονίκης κοιμηθηκε τον υπνο του δικαιου.
Ελπιζω το κειμενο αυτο να αναρτηθει μήπως αλλαξει τίποτα προς το καλυτερο και υπαρξει λύση. Καλό θα κανει να γνωρίζει ο κυριος διοικητης της Θεσσαλονικης οτι δεν αρκει να δινει μονο εντολες αλλα να φροντίζει να ελεγχει οτι οι εντολες αυτες εκτελουνται αν και στην προκειμενη εκτιμω οτι δεν υπηρξαν καν εντολες. Αλλα αν υπήρχαν, εχετε γεμισει την πολη με καμερες, δεν ειδατε οτι ουτε σε μια διασταυρωση δεν εχει τροχονομο.
Ο αρχηγος της αστυνομιας  να παρει δραστικα μετρα για να μην επαναληφθουν τετοια φαινομενα.
Κυριε αρχηγε, δεν ειμασταν για ψωνια, απο τις δουλειες μας γυρνουσαμε και βελαξαμε.

Με εκτίμηση,
ΠροδρομοςΑργυρίου












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια