Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου που απαντά στον εμφύλιο βορείων και νοτίων


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου ΑιγαίουH Ένωση   Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου είναι ένας συνδικαλιστικός φορέας της Ελληνικής Αστυνομίας που αντλεί την ιστορία του από το έτος  1988. Βάδισε πάντα με ήθος, αξιοπρέπεια, ιδέες και αξίες υπέρ του ανθρώπου και του αστυνομικού .

Εμείς ως νέο Δ.Σ. είμαστε περήφανοι ως συνεχιστές της ιστορίας της Ενώσεως, όπως μας παραδόθηκε από τους προκατόχους μας. Βασιζόμαστε πάντα στις αρχές της Κεντρικής Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Α.ΞΙ.Α) ,του κοινωνικού προσώπου που πρέπει να δείχνει η Ελληνική Αστυνομία και αγωνιζόμαστε κάθε μέρα για την Αστυνομία, για την κοινωνία και τον άνθρωπο.

Καλούμαστε να εξελίξουμε το συνδικαλιστικό γίγνεσθαι μέσα από το θεσμικό περιβάλλον της Ελληνικής Αστυνομίας  που πιστά και με όρκο  δώσαμε υπέρ της Πατρίδας και της Υπηρεσίας.

 Και ενώ δώσαμε μάχες σε όλους τους τομείς με  πάλη και αγώνα… βρέθηκαν ξαφνικά στο δρόμο μας οι απρόκλητοι συκοφάντες του έργου μας.

Οι επικριτές  μας, φέρεται να είναι ένας άλλος Αστυνομικός Συνδικαλιστικός φορέας ,τον οποίο εμείς και τιμούμαι και σεβόμαστε.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Β΄ Δωδεκανήσου δημόσια, ανοίκεια  και ανέντιμα ,επιτέθηκε με μια ψευδή, ανυπόστατη και συκοφαντική Ανακοίνωση  εναντίον μας.

Δεν θα απαντήσουμε και δεν θα επιστρέψουμε τους χαρακτηρισμούς. Δεν θα ασχοληθούμε με το ποινικώς κολάσιμο περιεχόμενο αυτής.

Θα καλέσουμε όμως αυτούς, αλλά και όλους τους Συνδικαλιστικούς φορείς της Ελληνικής Αστυνομίας που ανήκουν στις Διευθύνσεις Περιφερείας του Νοτίου  Αιγαίου, να ακούσουν την καθαρή φωνή μας και να σταθούν δίπλα μας  με προτάσεις και επιχειρήματα για μια καλύτερη Αστυνομία με κοινωνική αναφορά, παρόμοια με αυτή που εμείς  με το παράδειγμα και τις δραστηριότητές μας επιδεικνύουμε . Ως Συνδικαλιστές  οφείλουν να παρακολουθούν τις δράσεις μας και τον αγώνα μας, να παραδειγματιστούν από αυτά και να σταθούν δίπλα μας για μια καλύτερη Αστυνομία σε όλες τις Διευθύνσεις του Νοτίου Αιγαίου.

Είμαστε μια μάχιμη Ένωση Αξιών, Ιδεών, Προοπτικής και Προόδου.

Τα βαθιά ανθρωπιστικά και συνδικαλιστικά συναισθήματά  μας δεν  επιτρέπουν στην συνείδησή μας να είναι εκτός μάχης. Το δύσκολο  κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον καθώς και οι υπηρεσιακές  δομές που έχουν διαμορφωθεί από τα χρόνια της Οικονομικής Κρίσης και μετά έχουν  ανάγκη όσο ποτέ άλλο την φωνή μας.

Την καθαρή φωνή του Αιγαίου.

Είμαστε η ήρεμη δύναμη μιας Αστυνομίας που θα την επέλεγαν και τα ίδια τα παιδιά μας για να την υπηρετήσουν.

Ευχόμαστε υγεία, ευτυχία, καλές γιορτές και ευτυχές το νέο έτος 2017  σε όλο το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και σε όλο τον κόσμο.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχές το Νέο Έτος.
________________________________________________________________________________

                                                                                                                                                                                                                             

                 Ο   Πρόεδρος                                                                                                               Ο  Γενικός Γραμματέας                        

               Θέμης Ι. Καλαμάτας                                                                                        Γεώργιος  Π. Στέργου