Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση ΒΑ Αττικής: Να φτιάξουμε Συνδικαλιστικό Ταμείο Αλληλεγγύης Αστυνομικών

Τη δημιουργία Συνδικαλιστικού Ταμείου Αλληλεγγύης Αστυνομικών πρότειναν κατά τις εργασίες του 26ου Συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ τα μέλη της Ένωσης Βορειοανατολικής Αττικής. Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης, αλλά και αναλυτικά την πρότασή της:
Στις 29 και 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 26ο Πανελλαδικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας  Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), το οποίο για εμάς ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, διότι ψηφίζονταν από τους Συνέδρους η τροποποίηση του Καταστατικού της Ομοσπονδίας μας. H Ένωσή μας, έχοντας υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους Συναδέλφους που εκπροσωπεί, αλλά και στο σύνολο της αστυνομικής οικογένειας, κατέθεσε μέσω του Γενικού Γραμματέα της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής (Ε.ΑΣ.Υ.Β/Α.Α.) και Αντιπροσώπου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ Θεόδωρου, πρόταση τροποποίησης που αφορά τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Συνδικαλιστικού Ταμείου Αλληλεγγύης Αστυνομικών (Σ.Τ.Α.Α.).
Το Συνδικαλιστικό Ταμείο Αλληλεγγύης Αστυνομικών (Σ.Τ.Α.Α.), με τη δημιουργία του, θα ενισχύει οικονομικά Αστυνομικούς Συναδέλφους μας αλλά και τις οικογένειές τους, για εξαιρετικές περιπτώσεις ανίατων ασθενειών ή θανάτου ή ανικανότητας ή μακρόχρονων δυσίατων νόσων των ιδίων ή των συζύγων και τέκνων. Το Συνδικαλιστικό Ταμείο Αλληλεγγύης Αστυνομικών (Σ.Τ.Α.Α.) θα έχει ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟ δικό του λογαριασμό, θα χρηματοδοτείται από το ποσοστό των εισφορών που παρακρατείται ΉΔΗ από τα φυσικά μέλη της Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων καθώς και από τυχόν δωρεές ή κληρονομιές.
Δείτε την πρόταση αυτούσια όπως κατατέθηκε παρακάτω…
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια