Κως: Άγριος ξυλοδαρμός δημοτικού συμβούλου από μαγαζάτορα – Θα σε σκοτώσω…

Απρόκλητη επίθεση από μαγαζάτορα της περιοχής δέχθηκε σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι του, o δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Αισθητικής του δήμου της Κω και μέλος της
Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Νίκος Κανταρζής.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κανταρζής, περνώντας με το ποδήλατό του από το παρακείμενο στο σπίτι του κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, δέχτηκε άγρια επίθεση από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος αφού τον έριξε με βίαιο τρόπο στο πεζοδρόμιο, στη συνέχεια με κλωτσιές και μπουνιές τον έβριζε με ακατανόμαστες εκφράσεις, μεταξύ των οποίων η φράση, που επαναλάμβανε συνεχώς, «Θα σε σκοτώσω πουσ@@@».
Σημειώνεται ότι ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος είναι εντεταλμένος από το Δημοτικό Συμβούλιο να προωθήσει προτάσεις αναβάθμισης της αισθητικής εικόνας του νησιού και ο φερομενος ως δράστης της σε βάρος του ενέργειας, φέρεται να λειτουργεί παράνομη κατασκευή στον αύλειο χώρο του καταστήματός του.
Ο δημοτικός σύμβουλος – Αρχιτέκτονας Μηχανικός κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω και προχώρησε σε μήνυση για απειλή, εξύβριση, βίαιη επίθεση και ξυλοδαρμό και κινήθηκαν διαδικασίες σύλληψης του δράστη.
Στη συνέχεια μετέβη στο Νοσοκομείο της Κω και υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων, ακτινογραφία και του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή.
Πηγή: kostoday.com