Έκρηξη λεωφορείου στην Τουρκία! "Πολλοί νεκροί και τραυματίες"

- Νέο περιστατικό έκρηξης στην Τουρκία μόλις μία εβδομάδα μετά τη διπλή επίθεση στην Κωνσταντινούπολη με τους δεκάδες νεκρούς
- Η έκρηξη
σημειώθηκε στην Καισάρεια - Ήδη υπάρχουν αναφορές και για θύματα
- Τα πρώτα βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

Ξανά πανικός στην Τουρκία, ξανά φόβοι για δεκάδες θύματα. Μία έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο Πανεπιστήμιο της Erciyes, στην Καισάρεια. Όπως όλα δείχνουν, η επίθεση έγινε σε ένα λεωφορείο.
Οι νέες πληροφορίες δυστυχώς επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους. Το βρετανικό BBC επικαλείται πηγές ασφαλείας και αναφέρει πως υπάρχουν "πολλοί νεκροί και τραυματίες", χωρίς να διευκρινίζει περαιτέρω.
Στρατιώτες ο στόχος;
Παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής το πώς. Δηλαδή αν το λεωφορείο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, ή αν το λεωφορείο "χτυπήθηκε" από απόσταση, ή ακόμη κι αν έγινε επίθεση αυτοκτονίας κοντά στο λεωφορείο.
Μέχρι στιγμής, πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι η έκρηξη να συνέβη όταν το λεωφορείο πέρασε δίπλα από όχημα, που ήταν φορτωμένο με εκρηκτικά.
Οι πρώτες εικόνες, πάντως, από το σημείο, επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για μία σφοδρότατη έκρηξη. Δείτε τη φωτογραφία που δημοσιεύει στο Twitter το Conflict News με ό, τι έχει... απομείνει από το λεωφορείο.


Υπάρχουν αναφορές πως το συγκεκριμένο λεωφορείο μετέφερε στρατιώτες, χωρίς αυτό να έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. Πάντως, εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα μια διπλή έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη είχε προκαλέσει τον τραγικό θάνατο 38 ανθρώπων, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν αστυνομικοί.
Βίντεο πανικού
Η τουρκική εφημερίδα Hurriyet έχει δημοσιεύσει ένα βίντεο που δείχνει τις πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρα που μεταφέρουν τραυματισμένους ανθρώπους, αλλά και δεκάδες περιπολικά, ενώ οι σειρήνες των οχημάτων είναι εκκωφαντικές.
Δείτε τοnewsit.gr
.