Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α στην αγκαλιά των πιο αγνών ψυχών


Όπως κάθε χρόνο, στις 17/12/16 το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α πραγματοποίησε παιδική  εκδήλωση, για τα παιδιά και τις οικογένειες  των μελών του, αλλά και για τα παιδιά που έχουν την ανάγκη να γιορτάσουν με μια οικογένεια και για τα παιδιά που θέλουν να γιορτάσουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά.


Διαβάστε την ανακοίνωση:

    Ανάμεσα μας λοιπόν, γιόρτασαν το ίδιο με εμάς, μαζί με εμάς,  τα παιδιά της "ΚIΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ" και τα παιδιά της "ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ".

    Φέτος, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, η συμμέτοχη ήταν πέρα από κάθε προσδοκία και γέμισε το Θέατρο "ΑΛΙΚΗ" με παιδικά γέλια και φωνές, κάνοντας όλους μας, να ξανανιώσουμε παιδιά.
    Τα χαμογέλα των παιδιών, σκόρπισαν σε όλους μας την ζεστασιά, την αγάπη και την αισιοδοξία που μπορεί να βρει κανείς μόνο στις πιο αγνές καρδιές, αυτές των παιδιών!
    Χάρη σε αυτά, η οικογένεια μας, η οικογένεια της αστυνομίας, είναι μεγαλύτερη και ομορφότερη από ποτέ!
    Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλλε και η Γ.Α.Δ. Αττικής  καλύπτοντας την μετακίνηση των παιδιών της κιβωτού, για αυτό και ευχαριστούμε τον Διευθυντή της, Υποστράτηγο  κ. Δραγατάκη Χρήστο.
    Επίσης ευχαριστούμε και τη ΔΙ.ΑΣ Αθηνών που έκανε "περιπολία" με τα παιδιά της εκδήλωσης .Την εκδήλωση μας κάλυψε η Κρατική Τηλεόραση (ΕΡΤ), προβάλλοντας την στο δελτίο ειδήσεων της ίδιας μέρας .
 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια