Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το… παραδοσιακό βαρέλι με τον τροχονόμο επέστρεψε και στον Λευκό Πύργο! (ΦΩΤΟ)

Επιβράβευση και εθιμοτυπική προσφορά δώρων από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης σε τροχονόμους της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.


Επίσης, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση κυκλοφοριακής αγωγής σε παιδιά από δομές φιλοξενίας προσφύγων.
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα (31-12-2016) το πρωί, ειδική εκδήλωση προς τιμήν του ρυθμιστή τροχονόμου, στην Πλατεία Λευκού Πύργου.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Νικόλαο Μπαντουβάκη, αντάλλαξαν ευχές και προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα στο ρυθμιστή τροχονόμο της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η επιβράβευση των τροχονόμων, ανδρών και γυναικών, για την πολύτιμη προσφορά τους, η οποία αναγνωρίζεται καθημερινά από τους οδηγούς και πεζούς, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το αίσθημα ασφάλειας και ικανοποίησης του κοινού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. και υπεύθυνοι Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας  κ.κ. Νικόλαος Παυλίδης και Νικόλαος Γιάγκος, ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Ταγματάρχης Δελής Κυριάκος, ο Πύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης Υποδιοικητής Διοίκησης Π.Υ. Ν. Θεσσαλονίκης ως εκπρόσωπος του Συντονιστή Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης, ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Α.Σ.Θ. κ. Ανδρέας Ζερβουλάκης, ο εκπρόσωπος Δημάρχου Θερμαϊκού και Πρόεδρος της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Φεστερίδης και εκπρόσωπος της Ηπειρωτικής Εστίας.

20161231_112249
Ακόμη παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Θωμάς Σάνδρος, ο Α’ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Φώτιος Δομζαρίδης, ο Β΄ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ανεστίδης, ο  Δ/ντής της Δ/νσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Νικόλαος Ζησιμόπουλος, ο Δ/ντής της Δ/νσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Γεώργιος Παντελάκος, ο Δ/ντής της Δ/νσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Μιλτιάδης Πουρσανίδης, ο Δ/ντης της Δ/νσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Αβραάμ Αϊβαζίδης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ’ Γεώργιος Σουρβίνος, ο Δ/ντής της Υποδ/νσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος Α/Υ’ Σταύρος Κεσελίδης, ο Υποδ/ντής της Δ/νσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης Α/Υ’ Ευστράτιος Καρακοντίνος, Επίτιμοι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας, Ανώτατοι κ Ανώτεροι Απόστρατοι Αξιωματικοί του Σώματος και άλλοι εκπρόσωποι Φορέων και Οργανισμών της πόλης.

20161231_111922
20161231_111909
Επίσης, την 30-12-2016 στην πλατεία Λευκού Πύργου, πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής σε (30) παιδιά από δομές φιλοξενίας προσφύγων, ενώ προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.

Στην εν λόγω εκδήλωση παρέστησαν ο Β΄ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ανεστίδης ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ΄ Γεώργιος Σουρβίνος, η Υποδ/ντης της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Υ΄ Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου και εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
κυκλοφοριακή αγωγή προσφυγόπουλα Λευκός Πύργος
κυκλοφοριακή αγωγή προσφυγόπουλα Λευκός Πύργος
κυκλοφοριακή αγωγή προσφυγόπουλα
Τις προαναφερόμενες εκδηλώσεις πλαισίωσε η μπάντα του Τμήματος Μουσικής Αστυνομίας, η οποία παιάνισε  τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλες μελωδίες.
karfitsa.gr
%ce%9c%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b1-%ce%9c%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae%cf%82-%ce%91%cf%83%cf%84%cf%85%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%9b%ce%b5%cf%85%ce%ba%cf%8c%cf%82-%ce%a0%cf%8d












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια