Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Αστυνομικός είμαι παρκάρω όπου θέλω - Και σε ΑΜΕΑ και σε φαρμακεία", Σφοδρή καταγγελία αναγνώστη

Από αναγνώστη μας λάβαμε το κείμενο που σας παραθέτουμε μαζί με τις φωτογραφίες που επίσης μας κοινοποίησε. Για ευνόητους λόγους αποκρύψαμε όνομα αστυνομικού και
οποιαδήποτε άλλα προσδιοριστικά στοιχεία. Εάν όμως έστω και μικρό μόνο μέρος της καταγγελίας ευσταθεί, νομίζουμε ότι κάποιος πρέπει και με κάποιο τρόπο να χαλιναγωγήσει τον ατίθασο καουμπόι της ΕΛ.ΑΣ.

"Αξιοτιμοι Κυριοι
κ Κ.... Δ/τα ΤΡΟΧΑΙΑΣ ....

Λαμβανω το Θαρρος να σας σας γραψω αυτο το γραμμα λογω της απαρεδεκτης Συμπεριφορας ενος Ατυνομικου του τμηματος Τροχαιας .....
Το ονοματου ειναι .... .

Ο εν λογω κυριος ανεφερθει απρεπως και επιθετικα προς το προσωπο μου οταν του εκανα παρατηρηση γιατι ηταν παρκαρισμενος με υπηρεσιακο οχημα στην διαβαση πεζων ΑΜΕΑ στην πλατεια παρκου 10 μπροστα στην Τραπεζα πειραιως στο τελος καλοκαιριου και οταν ζητησα το ονομα του εφυγε με απαξιωτικα και κατευθυνθηκε στο καταστημα .....  που βρισκετε ακριβως διπλα.οχι για να αγορασει κατι απλα καθησε 30λεπτα για να συζητησει με τους υπαλληλους.Αυτο εγινε το καλοκαιρι.

Εγω ρωτησα  συνταξιουχο συναδελφο και μου ειπε το ονομα του οπως και οτι εχει προβληματα συμπεριφορας και για αυτο δεν θελει να κανει κανενας υπηρεσια μαζι του και κανει υπηρεσια μονος η με κανενα νεο.

Βρισκομενος  καθημερινα στην συγκεκριμενη πλατεια τον παρατηρησα οτι παρκαρε παντα εκει ειτε με το υπηρεσιακο ειτε με το προσωπικο του οχημα και πηγαινε παντα μεσα στο τυροπιταδικο ......  να χαριεντιζεται με συγκεκριμενη υπαλληλο ατελειωτες ωρες.

Σας γραφω τωρα γιατι εγινε δευτερο περιστατικο.
Ειχε παρκαρει παλι σε διαβαση μπροςτα στο φαρμακειο της κα ..... και παλι για να παει να περασει την ωρα του στο συγκεκριμενο καταστημα.


ΟΧΙ κυριε ....  δεν θα παρω το 100 οπως ειχατε πει .γιατι δεν θα γινει τιποτε.

Παρκαρετε οπου θελετε ,λετε και φερεστε οπως θελετε.Στο ασημι σας Αουντι .....  με καταμαυρα παραθυρα (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ) δεν εχεται ουτε ΚΤΕΟ και το διπλοπαρκαρετε παντα πλατεια ......

ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ.
ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΟΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ  ΥΠΟΜΕΝΗ  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.

Αν δεν σας αρεσει η υπηρεσια σας παραιτηθητε και δωστε την δυνατοτητα να εκπροσωπει το τμημα σας ενας απο τους τοσους αξιοπρεπεις που διαθετει η ελληνικη Αστυνομια.
Οπως θα δειτε στις φωτο μιας και δεν ημουν μονος αυτη τη φορα .

Μπορειτε ευκολα να σβησετε το γραμμα μου.

Ομως αξιζει πιστευω ο χρονος που διεθεσα εγω και η εγγονη μου για μια εστω παρατηρηση στον ΚΥΡΙΟ .....


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δείτε τις φωτογραφίες









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια