Έχεις κοντά δάχτυλα; Δες γιατί πρέπει πλέον να χαίρεσαι και να μην τα κρύβεις!


Διαθέτεις κοντά δάχτυλα και μέχρι τώρα προσπαθούσες να τα κρύψεις όταν ήσουν μαζί με μία γυναίκα;

Κακώς, γιατί αν τα δάχτυλα και κυρίως εάν οι παράμεσοί σου είναι κοντοί, τότε είσαι από τους τυχερούς. Το γιατί θα το διαβάζεις παρακάτω...

Σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, εκείνοι οι άντρες που έχουν κοντά δάχτυλα και πιο συγκεκριμένα κοντούς παράμεσους, έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναρρώσουν, εάν αρρωστήσουν από καρκίνο του προστάτη. Και όχι μόνο αυτό αλλά μπορούν και ανταποκρίνονται καλύτερα και πιο αποτελεσματικά στα φάρμακα για την καταπολέμηση του καρκινικού όγκου, σε σύγκριση με τους υπόλοιπους!

Η εν λόγω έρευνα έγινε από επιστήμονες στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Νοτίου Κορέας, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι αυτό συμβαίνει γιατί οι άντρες με κοντούς παράμεσους θεωρείται ότι έχουν χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης, της ορμόνης δηλαδή που έχει άμεση σχέση με τους προστατικούς καρκίνους.

Οι Κορεάτες επιστήμονες, εξέτασαν 152 άνδρες εθελοντές και διαπίστωσαν ότι εκείνοι που είχαν κοντύτερους παράμεσους, ανταποκρίνονταν καλύτερα στη δουταστερίδη, μια ουσία που χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη και η δράση της εμποδίζει τη δράση της τεστοστερόνης.

Αν και το δείγμα των αντρών που συμμετείχε στην έρευνα δεν είχε προσβληθεί από προστατικό καρκίνο, ωστόσο εμφάνιζε διόγκωση ή υπερπλασία του προστάτη και ύστερα από 6 μήνες αγωγής με δουταστερίδη το μέγεθος του προστάτη επανήλθε στα φυσιολογικά επίπεδα!Πηγή: manslife.gr