Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεατρική παράσταση για τα παιδιά των αστυνομικών

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε χθες (11/12/2016), θεατρική παράσταση για τα παιδιά του
αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού του Σώματος.
Συγκεκριμένα, τα παιδιά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Οι τρεις Σωματοφύλακες», έργο του Αλέξανδρου Δούμα, σε διασκευή του Φίλιππου Μανδηλαρά, στο θέατρο «Ακροπόλ» στην Αθήνα.
Την παράσταση παρακολούθησε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Παραβρέθηκαν ακόμα η Προϊστάμενη Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, η οποία απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επικοινωνίας του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Αλέξανδρος Γεροχρήστος.
Η παράσταση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης και επιμέλειας, όσο και από πλευράς προσέλευσης θεατών, κυρίως μικρών παιδιών, που την παρακολούθησαν με ενθουσιασμό.
Σημειώνεται ότι, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργανώνει τη δεύτερη θεατρική παράσταση, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του νέου έτους, με το έργο  του Τσίρκου τέχνης «Το όνειρο της Μόλυ» σε σενάριο του Μανώλη Καρυωτάκη, στο θέατρο «Παλλάς»  στην Αθήνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια