Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δες πώς μπορείς να συνδυάσεις το μαύρο σου τζιν


Φυσικά και ένα μαύρο τζιν δεν θα πρέπει να λείπει ποτέ από τη ντουλάπα! Είτε αυτή είναι γυναικεία, είτε ανδρική. Ο λόγος είναι πολύ απλός, μιας και μπορείς να το φοράς τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και σε επίσημες καταστάσεις. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος, λοιπόν, να φορέσεις το τζιν σου;

Παρακάτω θα δεις όλους τους βασικούς κανόνες για να ξέρεις πώς να το συνδυάσεις. Πάντως, να ξέρεις τα τζιν, πόσο μάλλον τα μαύρα, είναι ό,τι πιο εύκολο να φορέσεις. Από ανοιχτόχρωμα πουκάμισα μέχρι και το απόλυτο μαύρο look!

Πουκάμισα
Η πιο κλασική από τις επιλογές είναι τα πουκάμισα! Εξαιτίας της μονοχρωμίας μπορείς να δημιουργήσεις εσύ το look που σου ταιριάζει. Από το total black μέχρι και ένα πουκάμισο με έντονο χρώμα και σχέδιο έτσι ώστε να κάνει αντίθεση. Όσον αφορά το χρώμα που θα επιλέξεις, φρόντισε να είναι κάποιο που να τονίζει τα χαρακτηριστικά σου.

Skinny jeans
Μπορεί τα skinny jeans να σου φαίνονται για περισσότερο casual καταστάσεις, αλλά, είτε το πιστεύεις είτε όχι, με τους σωστούς συνδυασμούς μπορείς να απογειώσεις το βραδινό σου look. Ας τα πάρουμε ένα ένα! Για την καθημερινή σου βόλτα, φόρα το μαύρο skinny jeans σου, αθλητικά και ένα απλό T-shirt. Για τις βραδινές και πιο επίσημες καταστάσεις, διάλεξε να το συνδυάσεις με brogue παπούτσια -ή καστόρ ή δερμάτινα- και από πάνω ταίριαξε το με ένα σακάκι ή ένα κομψό μακρύ παλτό.


Μαύρα ή καφέ παπούτσια
Αντίστοιχα, λοιπόν, ανάλογα με το πώς θα επιλέξεις να το φορέσεις το τζιν σου, πρέπει να επιλέξεις και τα παπούτσια που θα τα συνδυάσεις. Οι επιλογές που έχεις στο casual look είναι αμέτρητες! Μποτάκια, oxford, αρβυλάκια και η λίστα μπορεί να συνεχίσει. Για βραδινές και επίσημες μπορείς να επιλέξεις λουστρίν παπούτσια ή ακόμα και brogue και θα είσαι έτοιμος να εντυπωσιάσεις.

Δερμάτινο Μπουφάν
Στο τέλος της λίστα μας βρίσκονται, φυσικά τα δερμάτινα μπουφάν. Είναι καθημερινά, είναι βολικά και σου δίνουν τη ροκ νότα που χρειάζεσαι για να βγεις με λίγο παραπάνω αυτοπεποίθηση στους δρόμους. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε είδος δερμάτινου σου αρέσει και οποιοδήποτε χρώματος. Φρόντισε μόνο να είσαι χρωματικά σωστά συνδυασμένος.



Πηγή: the-man.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια