Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βέροια: Επίδειξη ρίψης πραγματικών πυρών στη Σχολή Μετεκπαίδευσης της ΕΛ.ΑΣ( φωτό)


Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 16 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, η ενημέρωση των

 έντυπων & ηλεκτρονικών τοπικών Μέσων , σχετικά με την κατασκευή του κλειστού σκοπευτηρίου πραγματικών βολών πιστολίων και πολεμικών τυφεκίων τεσσάρων θέσεων βολής, από το Διοικητή της Υπηρεσίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Διονύσιο Κούγκα και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ κ. Κωνσταντίνο Σούκο παρουσιάζοντας την τελική μορφή, με την ιδιαιτερότητα ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ρίψης πραγματικών πυρών με πιστόλι 9mm και υποπολυβόλο MP-5 σε μία βληματοδόχο, από μία θέση βολής στον χώρο υλοποίησης του σκοπευτηρίου.

Κατά την ενημέρωση προς τους εκπροσώπους του τύπου και των παρευρισκόμενων ο Διοικητής της Υπηρεσίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας SOUKOS ROBOTS ΑΒΕΕ, κ. Κωνσταντίνο Σούκο για την ευγενή προσφορά του, μεταφέροντας και την ευχαριστήρια επιστολή του Διευθυντή της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχου Γεώργιου Θεοδωρακόπουλου, βεβαιώνοντας τον για τα άριστα εκπαιδευτικά αποτελέσματα κατά την χρήση του κλειστού σκοπευτηρίου, ο δε κ. Κωνσταντίνος Σούκος ανταπαντώντας, τόνισε ότι η δωρεά αυτή, είναι όχι μόνο προς όφελος του Αστυνομικού Προσωπικού, αλλά κυρίως της κοινωνίας.

Σκοπός της δημιουργίας ενός κλειστού σκοπευτηρίου στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας μας είναι η εκπαίδευση του Αστυνομικού Προσωπικού στα θέματα Οπλοτεχνικής – Σκοποβολής σε συνδυασμό με της ασφαλέστερες συνθήκες πραγματοποίησης.


Με την υλοποίηση δημιουργούνται προϋποθέσεις εκπαίδευσης του Αστυνομικού Προσωπικού, των Ειδικών Αστυνομικών Υπηρεσιών, της ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, καθώς και συντηρητικών εκπαιδεύσεων που ανήκουν γεωγραφικά και υπηρεσιακά στην Γενική Επιθεώρηση Βορείου Ελλάδος. Στην ενημέρωση και επίδειξη παρέστησαν ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, Αξιωματικοί εκπαιδευτές, εκπρόσωποι της  Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας και πλήθος Αστυνομικών.

Άπαντες, ειδικά κατά την επίδειξη – ρίψη πραγματικών βολών, πιστολιού και υποπολυβόλου MP-5 εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από τα αποτελέσματα αυτής.   

 verianet.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια