Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φιλοδώρημα 900 δολαρίων άφησε γυναίκα σε μια σερβιτόρα. Δείτε γιατί


Φέτος τα Χριστούγεννα έλαβε φιλοδώρημα 900 δολαρίων από μία πελάτισσα του καταστήματος, όπου εργάζεται μια έγκυος σερβιτόρα, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της.

Μάλιστα στην απόδειξη η πελάτισσα έγραφε: «Αυτά είναι τα λεφτά του Θεού – Μας τα έδωσε ώστε να μπορέσουμε να σου τα δώσουμε. Ο Θεός να σε ευλογεί»!

Φυσικά η έγκυος γυναίκα δεν περίμενε με τίποτα ότι κάτι τέτοιο θα της συμβεί. «Ακούς να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, αλλά ποτέ δεν περιμένεις να γίνεις ο αποδέκτης», είπε η χαρούμενη Σάρα Κλαρ σε συνεργάτη του CNNi.


Η Σάρα είναι έγκυος στον ένατο μήνα και αναμένεται να γεννήσει στις 8 Ιανουαρίου. Το φιλοδώρημα αυτό θα τη βοηθήσει αρκετά, καθώς μετά τη γέννα θα πάρει άδεια άνευ αποδοχών και τα έξοδα του μωρού θα «τρέχουν», ενώ επίσης ο αρραβωνιαστικός της δεν θα μπορεί να εργαστεί για κάποιο διάστημα λόγω εγχείρησης στο γόνατο.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα στην αρχή γιατί το ποσό ήταν μεγάλο», είπε. «Εννιακόσια δολάρια είναι πολλά χρήματα. Μου πήρε λίγη ώρα να το συνειδητοποιήσω και μόλις το έκανα έκλαψα για λίγο».



Πηγή: now24.gr












Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια