Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συμμετείχαν σε μεταφορά 85 κιλών χασίς μαζί... με τον εξάχρονο γιο τους!


Οι αστυνομικού του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, κατάφεραν να πιάσουν χθες το βράδυ τρεις Έλληνες,


 οι οποίοι μετέφεραν οργανωμένα, με δύο αυτοκίνητα, μεγάλη ποσότητα κάνναβης.
Πρόκειται για δύο άνδρες και μία γυναίκα ηλικίας 25, 36 και 34 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και έκθεσης ανηλίκου.
Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν διότι εντόπισαν στην περιοχή του αεροδρομίου Ιωαννίνων τον 36χρονο και την 34χρονη (οι οποίοι συνόδευαν και τον 6χρονο γιο τους) να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε άλλο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 25χρονος, με το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, βρέθηκαν στο πορτ παγκάζ τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 56 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 85 κιλών και 700 γραμμαρίων.


Και καταδίωξη με τον εξάχρονο στο αυτοκίνητο!


Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στο σήμα στάσης που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο των προπομπών, ο 36χρονος οδηγός δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα και επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.
Συνολικά, κατασχέθηκαν 56 ανισοβαρή δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 85 κιλών και700 γραμμαρίων, δύο αυτοκίνητα, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή της 36χρονης δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση γίνεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Πηγή: epirusgate - newsit.gr











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια