Η Αστ. Δ/νση Μαγνησίας τίμησε την 'Ενωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου για τη δωρεά των 45.000 ευρώ


Τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Βόλου Νικήτα Πρίντζο επέδωσε σήμερα η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για την σημαντική προσφορά της ΕΑΣ στο

 Σώμα με τη δωρεά στολών για την ομάδα ΔΙΑΣ, κρανών για την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου και της Δίωξης Ναρκωτικών, καλυμμάτων για τα αυτοκίνητα της αστυνομίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνολικής αξίας 45.000 ευρώ. Επίσης προσφέρθηκαν προϊόντα της ΕΒΟΛ για τους αστυνομικούς που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αστυνομίας.
«Όλα αυτά που προσφέρατε στην αστυνομία θα αξιοποιηθούν στο μέγιστο από τις υπηρεσίες μας και θα συνδράμουν στην ασφάλεια των αστυνομικών που καθημερινά μοχθούν για το καλό της πόλης μας και την ασφαλή διαβίωση των πολιτών» δήλωσε κατά την τιμητική εκδήλωση προς τον Νικήτα Πρίντζο, ο Διοικητής Ιωάννης Τόλιας.

Ο κ. Πρίντζος δήλωσε χαρούμενος που βρέθηκε ανάμεσα στους αστυνομικούς και τόνισε ότι αναγνωρίζει τον καθημερινό αγώνα τους.
«Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σας γιατί δίνετε καθημερινά τον αγώνα σας προκειμένου εμείς να αισθανόμαστε ασφάλεια και να μπορούμε να ζήσουμε με ηρεμία. Η πατρίδα μας περνάει κρίση, ίσως και τη μεγαλύτερη στην ιστορία της. Η κρίση έχει επηρεάσει τις κοινωνικές τάξεις και τον αγροτικό κόσμο. Το προσωπικό και η διοίκηση του Συνεταιρισμού ξέρει τον καθημερινό αγώνα που δίνετε και θα προσπαθήσει να είναι δίπλα σας με τις οικονομικές μας δυνατότητες».

Ο κ. Νικήτας Πρίντζος πρόσθεσε πως προέρχεται από οικογένεια που διατηρεί στενούς δεσμούς με την Αστυνομία και ευχήθηκε σε όλους τους αστυνομικούς καλές γιορτές. Τέλος, δήλωσε αισιόδοξος ότι «όλοι οι Έλληνες, με τον αγώνα που κάνουμε, θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε αυτό τον σκόπελο όπως κάναμε και στο παρελθόν».

Κατά τη σημερινή εκδήλωση ο κ. Τόλιας επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η Αστυνομία, πέρα από δέκτης, είναι και δότης, αναφερόμενος στην παροχή τροφίμων προς την Μητρόπολη Δημητριάδος, στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου μεταξύ των ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και της Αστυνομίας Καρδίτσας προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τις «Άσπρες Πεταλούδες» και στην πρωτοβουλία αστυνομικών να γίνουν δότες μυελού των οστών.
Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά χορωδία και μουσικά όργανα από το 2ο ΕΠΑΛ Ν.Ιωνίας.
e-thessalia.gr