Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικοί στα...θρανία για τη νομοθεσία που αφορά στα ζώα

Τα κενά που τυχόν έχουν οι αστυνομικοί, σχετικά με τη νομοθεσία που αφορά στα ζώα, καλούνται να καλύψουν εισαγγελείς και επιστήμονες σε ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει αύριο, στο 

Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία.

 «Το Ελληνικό Δικαιϊκό Σύστημα για τα Ζώα , πρακτικά προβλήματα που απορρέουν από την εφαρμογή του. Ο ρόλος των Εισαγγελικών, Αστυνομικών και Αυτοδιοικητικών Αρχών» είναι το θέμα της ημερίδας με ομιλητές τον Αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου Ευστάθιο Θεοφανίδη, τον πρωτοδίκη Θεσσαλονίκης Χρήστο Τριανταφυλλίδη, την Αντεισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης Ειρήνη Χρυσογιάννη, την Αξιωματικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης Βασιλική Μεταξιώτου και τον καθηγητή του τμήματος Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ Αθανάσιο Ντινόπουλο. «Θα συμμετέχουν 150 αστυνομικοί οι οποίοι θα ενημερωθούν για τη σχετική νομοθεσία καθώς έχουμε διαπιστώσει ότι υπάρχει έλλειμμα γνώσης» ανέφερε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αναστασία Μπομπολάκη.

 «Πολλές φορές», συμπλήρωσε, «υπάρχει αδιαφορία για περιπτώσεις κακοποίησης ζώων και απαξίωση των πολιτών ενώ συντελείται αυτεπάγγελτο αδίκημα».   

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ  - Πηγή: www.lifo.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια