Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι μπορεί να σας αποκαλύψει η ημερομηνία γέννησής σας, εκτός από τα χρόνια που περνούν;


Η ημερομηνία γέννησης ενός ατόμου έχει άμεση σύνδεση με την εμφάνιση ασθενειών υποστηρίζουν Αμερικανοί επιστήμονες.

Οι ερευνητές του Ιατρικού Κέντρου και του Ινστιτούτου Επιστήμης Δεδομένων του Πανεπιστημίου Κολούμπια της Νέας Υόρκης, ανέλυσαν το ιατρικό ιστορικό από 1,7 εκατ. ασθενείς και συσχέτισαν 1.688 ασθένειες με το μήνα γέννησης κάθε ατόμου. Σύμφωνα με τη στατιστική ανάλυση που έκαναν, 55 παθήσεις συνδέονταν με το μήνα γέννησης του κάθε ατόμου.

Συγκεκριμένα όσοι είχαν γεννηθεί Ιανουάριο, εμφάνισαν υπέρταση και καρδιομυοπάθεια, του Φεβρουαρίου είχαν θέμα με τον καρκίνο του πνεύμονα και των βρόγχων. Οι γεννημένοι το Μάρτιο εμφάνιζαν καρδιακή ανεπάρκεια, διαταραχή μιτροειδούς βαλβίδας και αρρυθμία, ενώ, οι γεννημένοι τον Απρίλιο εμφάνισαν στηθάγχη και χρόνια ισχαιμία του μυοκαρδίου. Οι του Μαΐου πάλι, είναι πιο τυχεροί καθώς, είναι ο μήνας δίχως αυξημένες πιθανότητες για κάποια ασθένεια, ενώ τα άτομα που έχουν γεννηθεί τον Ιούνιο έχουν μεγάλες πιθανότητες να πάθουν στηθάγχη και του Ιουλίου άσθμα.

Δεύτερος τυχερός μήνας είναι ο Αύγουστος ενώ, οι του Σεπτεμβρίου έχουν τάση για εμετούς. Οι πιο άτυχοι θεωρούνται όσοι έχουν γεννηθεί τον Οκτώβριο καθώς, είναι ο μήνας των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, των αναπνευστικών λοιμώξεων αλλά και των τσιμπημάτων από έντομα. Οι γεννημένοι το Νοέμβριο έχουν πιθανότητες να αναπτύξουν αρρυθμία, διαταραχή μιτροειδούς βαλβίδας ή καρκίνο του πνεύμονα και τέλος οι του Δεκεμβρίου είναι επιρρεπείς στους μώλωπες.


Πηγή: naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια