Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λονδίνο: Εφτά νεκροί από εκτροχιασμό τραμ


Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον εκτροχιασμό ενός τραμ στο νότιο Λονδίνο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σήμερα η Βρετανική Αστυνομία Συγκοινωνιών.   

Περισσότερα από 50 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία με τραύματα, μερικοί εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ως προς την αιτία του εκτροχιασμού, ενώ για το περιστατικό έχει συλληφθεί ένας 42χρονος, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό δίκτυο CNN. Άλλες πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για το μηχανοδηγό του τραμ. 


Σύμφωνα με τη δήλωση της Αστυνομίας, το τραμ εκτροχιάστηκε σήμερα το πρωί ανατολικά του κέντρου της πόλης Croydon. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε το θάνατο τουλάχιστον επτά ανθρώπων, ενώ η αστυνομία θα συνεχίσει να εργάζεται καθ 'όλη τη διάρκεια της νύχτας. 

Στην περιοχή του δυστυχήματος έσπευσαν οκτώ πυροσβεστικά οχήματα, πέντε μονάδες διάσωσης και τουλάχιστον 70 πυροσβέστες.
«Άκουσα μια τεράστια συντριβή έξω από το παράθυρό μου» έγραψε στο twitter μία κάτοικος της περιοχής τη στιγμή του δυστυχήματος, ενώ λίγο αργότερα ανέφερε: «Αυτό είναι τρομακτικό, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τόσοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους».

«Οι σκέψεις και προσευχές μας είναι κοντά στα θύματα και τις οικογένειές τους», δήλωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι.


Πηγή: edition.cnn.com, koutipandoras.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια