Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γαλλία: Απαγόρευση πτήσεων ιπτάμενων δίσκων!


Μετά τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία έχει δεσμευτεί πως θα προβεί σε αποχαρακτηρισμούς κυβερνητικών εγγράφων για ΑΤΙΑ (Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα), στο χωριό Σατονέφ ντι Παπέ στη Γαλλία, που κατά τα άλλα είναι γνωστό για το κόκκινο κρασί του, έχουν προχωρήσει σε άλλο επίπεδο!

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, αλλά και άλλων μέσων, γαλλικών και μη, εδώ και 62 χρόνια, υπάρχει στο χωριό ένας νόμος/κανονισμός, βάσει του οποίου απαγορεύονται οι «πτήσεις, προσγειώσεις και απογειώσεις ιπτάμενων δίσκων». Και ο νέος δήμαρχος αρνείται να τον καταργήσει.

Την απαγόρευση αυτή είχε επιβάλει ο πρώην δήμαρχος Λυσιέν Ζενέ, βάσει της οποίας «οποιοδήποτε αεροσκάφος, γνωστό ως ιπτάμενος δίσκος ή ιπτάμενο πούρο, που θα προσγειωθεί στην περιοχή της κοινότητας, θα τεθεί υπό κράτηση άμεσα».

Μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει συλλήψεις εξωγήινων για τέτοιες παραβιάσεις, που θα μπορούσαν να προκαλέσουν διαγαλαξιακό διπλωματικό επεισόδιο, αλλά ο νυν δήμαρχος, Κλοντ Αβρίλ, δεν σκοπεύει να καταργήσει σύντομα το νόμο. «Δεν θα τον πειράξω» δήλωσε στο France Bleu. «Δημιουργεί έναν ακίνδυνο θόρυβο, και κανείς δεν παραπλανάται».


Πηγή: huffingtonpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια