Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ημερίδα του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών


Μεγάλη επιτυχία είχε η ημερίδα που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών, στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου με θέμα : "H Γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και ". Ομιλητές ήταν ο δρ. Κωνσταντίνος Γρίβας καθηγήτης της Σχολής Ευελπίδων και πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Αστυνομίας , ο δρ. Γεώργιος Φίλης καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεμάτων στο Deree College, ο δρ. Ιωάννης Σαλαβράκος , Διεθνολόγος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο δρ. Σπυρίδων Κυριακάκης, η εγκληματολόγος και καθηγήτρια των Αστυνομικών Σχολών δρ. Δέσποινα Σβουρδάκου και ο πραγματογνώμων κ. Γεώργιος Ραυτογιάννης .

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου αντιστράτηγος ε.α. Χρήστος Κονταρίδης είπε χαρακτηριστικά :" Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι συνεχείς ξεκινώντας από το κύμα των μεταναστευτικών ροών που δοκιμάζουν τις αντοχές της χώρας και φθάνοντας μέχρι μόλις χθες και τις νέες δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ερντογάν που αμφισβήτησε ανοιχτά τα ελληνικά νησιά που συνορεύουν με την Τουρκία και δήλωσε έτοιμος για την αναθεώρηση της Λωζάνης. Η στάση της χώρας μας θα πρέπει να επανεξεταστεί στα σημερινά δεδομένα, με τα περιθώρια που οι συνθήκες επιτρέπουν".
 
Την εκδήλωση τίμησαν ο Υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Μπαρκατσάς Γεώργιος, ο Διοικητής της Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγος Αλεβίζος Δημήτρης, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Αστυνομικών, εκπρόσωποι της Ενωσης Αποστράτων Στρατού, ο πρόεδρος του ΕΛ.ΙΣ.ΜΕ αντιπτέραρχος ε.α. Μπασσαράς Αναστάσιος, και πολλοί εν ενεργεία και απόστρατοι Αστυνομικοί.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια