Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ως πότε θα κάνουμε εκπτώσεις στην ασφάλεια των Αστυνομικών - Αυτοψία της Ένωσης Πειραιά

Τη δική τους αυτοψία πραγματοποίησαν μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Πειραιά, προκειμένου να δουν ιδίοις όμασι τα οχήματα, που χρησιμοποιούν οι συνάδελφοί τους, καθώς έχουν απανωτές καταγγελίες για την ακαταλληλότητά τους.
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, μετά από παράπονα – καταγγελίες συναδέλφων μελών μας σχετικά με την κατάσταση των οχημάτων που διατίθενται προς εκτέλεση υπηρεσίας  για φύλαξη ευπαθών στόχων και περιπολιών, πραγματοποίησε αυτοψία και διαπίστωσε ένα όχημα  να έχει θραύση του ταμπλό, σοβαρή θραύση των καθισμάτων που για την σταθεροποίηση τους χρησιμοποιούνται ξύλινα κιβώτια  και άλλα αυτοσχέδια μέσα έχοντας διανύσει ήδη πάνω από 300.000 χλμ.


          Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το όχημα αυτό αποτελεί κίνδυνο τόσο για την ασφάλεια των αστυνομικών όσο και για την δημόσια ασφάλεια και βεβαίως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υπηρεσιακές απαιτήσεις. Αναρωτιόμαστε,  με ποιο τρόπο οι συνάδελφοι, όταν δεν διασφαλίζεται η σωματική τους ακεραιότητα, να καλούνται να προστατεύσουν τον πολίτη και την περιουσία του στην μάχη κατά του εγκλήματος.
          Ως πότε θα κάνουμε εκπτώσεις στην ασφάλεια των Αστυνομικών και κατ΄επέκταση των Ελλήνων πολιτών;;;
          Ζητάμε την άμεση απόσυρση των οχημάτων – ''νεκροφόρων'' και την προστασία της αξιοπρέπειας των εργαζομένων αστυνομικών.


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΛΙΟΤΣΟΣ                              ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΛΑΧΙΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια