Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι αστυνομικοί "άκουσαν" για την έφοδο στο σπίτι της Βίσση αλλά δεν μπόρεσαν να την αποτρέψουν, Δράστης ήταν ο "Μπάμπης ο Φλου"

Από τα στοιχεία και τις πληροφορίες του bloko.gr για την υπόθεση της επιδρομής των διαρρηκτών στο σπίτι της τραγουδίστριας Άννας Βίσση, προκύπτει ότι ενώ άκουσαν ότι γίνεται προετοιμασία ... "έργου", δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν περιοχή και στόχο.

Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία, στις 20.45 στις 9 Οκτωβρίου, άγνωστοι μέχρι πρότινος δράστες παραβίασαν μπαλκονόπορτα ισογείου και αφόπλισαν συναγερμό της μονοκατοικίας στην Εκάλη που διαμένει η αοιδός και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε ένα κυπριακό διαβατήριο, δύο κλειδιά θυρίδας τραπεζών, διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

Την ίδια ημέρα ωστόσο και συγκεκριμένα περίπου 2 ώρες νωρίτερα, οι αστυνομικοί πιάνουν μια συνομιλία μεταξύ του ... Μπάμπη του Φλου όπως είναι το ψευδώνυμο του κι ενός συνεργού του, όταν και συνεννοήθηκαν να συναντηθούν για την διάπραξη κλοπής, αφού πρώτα πάρουν μαζί τους τα απαραίτητα εργαλεία.

Κατά το χρονικό διάστημα που τελέστηκε η κλοπή στο σπίτι της Βίσση, τα κινητά τους ήταν απενεργοποιημένα, καθώς για τις συνεννοήσεις τους είχαν πάρει μαζί με τα εργαλεία από το κρησφύγετο και τα τηλέφωνα της ... δουλειάς. 

Στο διάστημα αυτό που έγινε όπως καταγγέλθηκε η χρυσή διάρρηξη, δεν καταγγέλθηκε καμία άλλη σχετική περίπτωση με τη μεθοδολογία που ακολουθεί η μαφία και για το συγκεκριμένο λόγο θεωρείται βέβαιο ότι η μεταξύ τους συνομιλία αφορούσε τη διάρρηξη στο σπίτι της τραγουδίστριας. 
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια