Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Υπάλληλος του αεροδρομίου βρήκε φάκελο με χιλιάδες ευρώ και λίρες και τον παρέδωσε

Ένας φάκελος με χιλιάδες ευρώ, αλλά και λίρες Αγγλίας  αναζητά τον κάτοχό του… Είναι τα χρήματα που … έπεσαν από βαλίτσα προφανώς τουρίστα, ο οποίος έκανε τις διακοπές του στην Κρήτη και μέχρι στιγμής δεν τα έχει αναζητήσει! 
Ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά είναι αλήθεια. Ο άνθρωπος που αγνοεί την τύχη των χρημάτων του, στάθηκε τυχερός. Τα χρήματα τα βρήκε ένας έντιμος υπάλληλος του αεροδρομίου και τα παρέδωσε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος δεν θέλησε να μιλήσει για το περιστατικό, το οποίο όμως είναι διασταυρωμένο και επιβεβαιωμένο από τους προϊσταμένους του, οι οποίοι λένε ότι ο υπάλληλος έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια και οι συνάδελφοί του.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ¨Π¨, ο 48χρονος υπάλληλος βρήκε στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού έναν φάκελο στο χώρο αποσκευών του αεροδρομίου, ο οποίος περιείχε 400 λίρες Αγγλίας και 1200 ευρω. Χωρίς δεύτερη σκέψη τα παρέδωσε, αλλά μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες από συναδέλφους του, ο κάτοχός του δεν τα έχει αναζητήσει όλο αυτό το διάστημα.
¨Ο υπάλληλος ανταμείφθηκε για την εντιμότητά του, την οποία διακρίνει κι όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας. Πολλές φορές βρίσκουμε πράγματα και τα παραδίδουμε, δεν υπάρχει όμως λόγος να το βροντοφωνάζουμε¨ μας είπε διευθυντικό στέλεχος της εταιρίας. 



ΠΑΤΡΙΣ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια