Ένωση Πειραιά: Είναι αυτός χώρος για να κοιμούνται οι αστυφύλακες;

 Με ερωτήματα έφυγαν τα μέλη της Ένωσης Πειραιά από τους κοιτώνες, όπου διαμένουν οι δόκιμοι αστυφύλακες στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά. Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση και δείτε τις
φωτογραφίες, που τη συνοδεύουν: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας έγινε αποδέκτης παραπόνων για τις συνθήκες διαβίωσης – διαμονής των Δοκίμων Αστυφυλάκων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά για πρακτική εκπαίδευση και δεν διαθέτουν κατάλυμα.
Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκε τους υποτιθέμενους κοιτώνες στους οποίους διαμένουν οι συνάδελφοι μας για να διαπιστώσουμε ιδίοις όμμασι τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης και διαμονής των συναδέλφων.
Ερωτάμε :
1) Τηρούνται οι τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές για να χαρακτηριστούν ως καταλύματα τα εν λόγω δωμάτια – κοιτώνες ;
2) Πληρούνται οι συνθήκες υγιεινής και διαβίωσης στους χώρους που διαμένουν οι δόκιμοι συνάδελφοι ;
Χωρίς να είμαστε αρμόδιοι αλλά βασιζόμενοι στην κοινή λογική τονίζουμε και καταγγέλλουμε ότι είναι απαράδεκτο εν έτη 2016 άνθρωποι να διαβιούν σε τέτοιες άθλιες συνθήκες.
Απαιτούμε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς, υπηρεσιακούς ή μη, για την επίλυση του προβλήματος και τη μετακίνηση των συναδέλφων μας σε αξιοπρεπείς χώρους διαμονής και διαβίωσης.
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους !!!!!!!!!!
----------------------------------------
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Λιότσος Σπυρίδων
Η Γεν. Γραμματέας
Μαλαχία Αργυρώ