Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιχείρηση αστραπή για ξήλωμα της «παράγκας»

ΕΛ.ΑΣ., Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ περιλαμβάνονται στη μάχη για την αποκάλυψη των κυκλωμάτων. «Μη διανοηθείτε να κάνετε πίσω, μη φοβηθείτε, η "παράγκα" θα τελειώσει και θα
την τελειώσουμε εμείς», φέρεται να δήλωσε ο πρωθυπουργός. Με εντολή Τσίπρα ανοίγουν ξανά δικαστικοί φάκελοι που είχαν μπει στο αρχείο.


Με όλα τα «όπλα» που διαθέτουν οι διωκτικές Αρχές σκοπεύει να επιτεθεί η κυβέρνηση στο παρακράτος του ποδοσφαίρου, προκειμένου να ξηλώσει «παράγκες» και οργανωμένο έγκλημα. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αποφασισμένος να βάλει οριστικό τέλος στη μαφία του ποδοσφαίρου και να επιστρέψει η κανονικότητα.

Η εντολή που φέρεται να έδωσε στους στενούς συνεργάτες του, μετά τη σύσκεψη με τους τέσσερις συναρμόδιους υπουργούς, ήταν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.

«Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν μπορούμε να το ανεχθούμε πλέον. Είναι ντροπή για τη χώρα, ντροπή για τη Δημοκρατία. Μη φοβηθείτε, μη διανοηθείτε να κάνετε πίσω. Η ''παράγκα'' θα τελειώσει και θα την τελειώσουμε εμείς. Η χώρα δεν είναι μπανανία», φέρεται να δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ενημέρωση που είχε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρο Κοντονή, τον αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.


ΕΘΝΟΣ
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια