Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ασύλληπτος και άγνωστος Χ ο βασικός κλεπταποδόχος του θησαυρού της μαφίας των σελέμπριτι, Για πολύ μεγάλο όνομα κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ.

Μπορεί η αστυνομία να έχει πιάσει μια ντουζίνα κλεπταποδόχων, ο βασιλιάς όμως του ξεπλύματος των κλοπιμαίων εξακολουθεί να παραμένει όχι μόνο ασύλληπτος, αλλά
το κυριότερο, ένας άγνωστος Χ στην εξίσωση των στοιχείων και δεν έχει καμία σχέση φυσικά με τον κλεπταποδόχο ζον πρεμιέ που πιάστηκε.

Πρόκειται για έναν πανέξυπνο και καλά προφυλαγμένο πρόσωπο, που έχει κάνει επιλεκτικές επικοινωνίες με πακιστανικά τηλέφωνα μόνο με τους αρχηγούς της μαφίας των σελέμπριτι και σύμφωνα με τις ενδείξεις των αστυνομικών, παρότι επαναλαμβάνουμε δεν υπάρχει κάποιο σε βάρος του κάποιο ισχυρό στοιχείο, εικάζεται πως πρόκειται για σπουδαιοφανή και γνωστό στους κοσμικούς κύκλους επιχειρηματία. Και όπως επισημαίνεται, εάν και όταν συλληφθεί, η σύλληψη θα προκαλέσει θόρυβο και θα κρύβει εκπλήξεις.

Έτσι εξηγείται η εμμονή των μελών της συμμορίας στις διαρρήξεις σπιτιών με ιδιοκτήτες οικονομικά επιφανείς. Για τη «συγκομιδή» πανάκριβων κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι από τις εφόδους μόνο σε δύο σπίτια, όπως βλέπετε από τις εκθέσεις με τα κατασχεμένα της αστυνομίας, βρέθηκαν στη μία περίπτωση περίπου 200 ρολόγια που το πιο φτηνό κοστολογείται πάνω από 10.000 ευρώ και στο δεύτερο άλλα 30.


Δείτε τις εκθέσεις 








.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια