Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οι μαφιόζοι τύφλωσαν με πυροσβεστήρες αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ σε καταδίωξη, Αμέτρητες οι επιθέσεις και η αντίσταση κατά αστυνομικών

Πρόκειται για μια συμμορία υψηλής οργάνωσης κι εκλεκτική στην επιλογή των ανθρώπων που προσδιορίζονταν σε συντεταγμένους ρόλους και καθήκοντα.

Όπως σημειώνεται: "Γίνεται μνεία ότι τα αρχηγικά μέλη προέβαιναν στην επιλογή των οδηγών πολυτελών οχημάτων με αυστηρά κριτήρια, που αφορούν τόσο στην εξαιρετική ικανότητα τους στην οδήγηση, όσο και στο ανυπότακτο πνεύμα του χαρακτήρα τους. Συνέπεια ήταν η μεγάλη δυσκολία στην παρακολούθηση τους, καθώς εκτός τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες, οι οδηγοί έπαιρναν μέτρα αντιπαρακολούθησης (άσκοπη αλλαγή κατεύθυνσης, αυξομείωση ταχύτητας, απότομες στάσεις, παραβίαση σηματοδότη κλπ). Σε περιπτώσεις που η κακοποιός τους δράσεις γινόταν αντιληπτή από αστυνομικούς, ακολουθούσε πάντοτε καταδίωξη και προκειμένου να διαφύγουν, δεν δίσταζαν να εμβολίσουν τα αστυνομικά οχήματα, ενώ καταγράφηκε και περιστατικό που έκαναν εκτεταμένη χρήση πυροσβεστήρων προκειμένου να εμποδίσουν την ορατότητα δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ που τους καταδίωκαν".
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια