Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Άδικη στοχοποίηση των πραγματικών αστυνομικών αθλητών», Καταγγελία

Φωτογραφία αρχείου
Με αφορμή την πρόσφατη και άνευ προηγουμένου, παράλογη ενέργεια της διεύθυνσης  δημοσίων σχέσεων της ΕΛ.ΑΣ, να εισηγηθεί ώστε να κοπούν όλες οι αποσπάσεις των
αστυνομικών αθλητών που υπηρετούν στην Υ.Φ.Α.Α  της Ελληνικής Αστυνομίας, έχουμε να καταγγείλουμε τα παρακάτω:

Η Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛ.ΑΣ, σε συνεργασία την διοίκηση της υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής έκρινΑΝ πως είναι απαραίτητη  η άμμεση απομάκρυνση των πραγματικά ενεργών αστυνομικών αθλητών της  Υ.Φ.Α.Α,  με την απίστευτη αλλά κι εξοργιστική δικαιολογία, ότι ο χρόνος  απόσπασης στην ΥΦΑΑ από εδώ και στο εξής, θα είναι  μόνο για την… ημέρα  συμμετοχής των αθλητών στους αγώνες!

Αυτή η απόφαση είναι εντελώς παράλογη για τ΄ αθλητικά δεδομένα,  καθώς όπως είναι γνωστό σε όλους, για να διακριθεί ένας αθλητής στους αγώνες, απαιτείται πολύμηνη προετοιμασία και πολλές ώρες καθημερινής προπόνησης για όλο αυτό, το μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι, πως η αρνητική  εισήγηση για διακοπή απόσπασης  έγινε αποκλειστικά και μόνο για τους αθλητές - κόσμημα της υπηρεσίας, καθώς είναι όλοι  εν ενεργεία μέλη των εθνικών ομάδων της χώρας και μάλιστα, με μεγάλες διακρίσεις.
Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρουν πληροφορίες, που επιβεβαιώνουν πηγές μέσα στην ΕΛ.ΑΣ, στην υπηρεσία Φυσικής Αγωγής της ΕΛ.ΑΣ, δηλώνονται παράτυπα, ως δήθεν αθλητές  εν ενεργεία, άτομα που έχουν υπερβεί τα όρια ηλικίας  και χωρίς βέβαια, να έχουν  καμία συμμετοχή σε αγώνες με την Εθνική ομάδα!

Μ΄ αυτόν τον τρόπο, καταλαμβάνουν παράνομα και για πολλά χρόνια τις οργανικές θέσεις της υπηρεσίας, έναντι αυτών που τις δικαιούνται. Όπως καταλαβαίνει κάποιος, σε συνδυασμό και με την πρόσφατη απόφαση, το  αποτέλεσμα είναι, να  μη δίνεται  η δυνατότητα στους νέους  αστυνομικούς αθλητές, εν ενεργεία μέλη των εθνικών ομάδων, να εκπροσωπούν το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Άρθρο 2 του Π.Δ 336/2000 αποστολή της Υπηρεσίας Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού είναι : α) Η εξύψωση του αθλητικού πνεύματος στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, β) Η προβολή του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας και του έργου της δια του αθλητισμού, γ) Η συγκρότηση αθλητικών ομάδων, δ) Η προπόνηση των αστυνομικών αθλητών που υπηρετούν στην Υ.Φ.Α.Α. και η προαγωγή των επιδόσεών τους, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση και συμμετοχή του Σώματος στις αθλητικές διοργανώσεις.

Ας μας εξηγήσουν επομένως, γιατί πήραν αυτή την εκτρωματική απόφαση και,  με ποιον τρόπο θα γίνεται από τούδε, η εκπροσώπηση του Σώματος σε αθλητικές διοργανώσεις. Μήπως από τον …καναπέ, ή μήπως από τους υπερήλικους κλικαδόρους, δήθεν εν ενεργεία αθλητές, που αντί να υπηρετούν στο σώμα, προσφέρουν ιδιωτικές υπηρεσίες; Ακούει κανείς, ή φωνάζουμε στα ώτα μη ακουόντων;

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια