Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Έπεσε ξύλο στον ΟΑΕΔ

Το έλα να δεις σημειώθηκε νωρίτερα στο κέντρο του ΟΑΕΔ της Ν. Αλικαρνασσού όπου πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν πιάστηκαν στα χέρια με υπαλλήλους της υπηρεσίας. Λίγο η
αναμονή, λίγο η ταλαιπωρία και η κούραση τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν! Ο εκνευρισμός της αναμονής και η αγανάκτηση πυροδότησε εντάσεις με αποτέλεσμα πολίτες να πιαστούν στα χέρια με υπαλλήλους και μάλιστα να τραυματιστεί ένας υπάλληλός. Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες εκτός από τη χειροδικία πάνω στον καυγά εκτοξεύτηκε και ένα συρραπτικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους με τους ψυχραιμότερους να προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους. Ευτυχώς ο τραυματισμός του υπαλλήλου δεν ήταν σοβαρός ενώ αρκετοί υπάλληλοι προχώρησαν σε στάση εργασίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση που επικρατεί. 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Κρήτη Κώστα Μπέζο η περίοδος αυτή χαρακτηρίζεται από μεγάλο φόρτο εργασίας καθώς λόγω της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου τα ξενοδοχεία έκλεισαν σχεδόν ταυτόχρονα με αποτέλεσμα οι ξενοδοχοϋπάλληλοι να πέσουν όλοι μαζί και να πλημμυρίσουν τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ. 
Αυτός ο ... πανικός σε συνδυασμό με την υποστελέχωση των υπηρεσιών και τον τεράστιο όγκο εργασίας έφεραν αυτά τα ... αποτελέσματα.
Ο ίδιος μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ ανέφερε ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη σε επίπεδο Κρήτης προκειμένου να καθοριστεί η στάση των εργαζομένων ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων.

cretalive.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια