Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το πίτμπουλ που έγινε … babysitter!


Δυστυχώς, το πίτμπουλ έχει αποκτήσει κακή φήμη, ως απρόβλεπτο και επικίνδυνα απειλητικό. Σε αυτό έχει βοηθήσει και η τρομακτική του εμφάνιση, αλλά και όσοι τα εκτρέφουν με σκοπό να τα κάνουν να φέρονται επιθετικά με σκοπό, τις περισσότερες φορές, να τα χρησιμοποιούν στις κυνομαχίες.

Οι παλιοί εκτροφείς καυχιόντουσαν ότι παρήγαγαν σκύλους που ήταν αξιόπιστοι και φιλικοί προς τους ανθρώπους. Τα πίτμπουλ ζούσαν κανονικά μέσα στα σπίτια των ιδιοκτητών τους, όπου πήραν το παρατσούκλι «νταντάδες», επειδή ήταν πολύ αξιόπιστα με τα παιδιά. Μάλιστα, ο «Πητ το κουτάβι», ο φίλος των παιδιών από την παλιά σειρά της τηλεόρασης «Η συμμορία μας» ήταν ένα πίτμπουλ.

Ο Hulk επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω. Και μπορεί το παρουσιαστικό του να τρομάζει κάποιον με την πρώτη ματιά, ωστόσο οι ιδιοκτήτες του τον εμπιστεύονται τόσο πολύ ώστε τον αφήνουν να φυλάσσει και το νεογέννητο μωρό τους.


«Ο Hulk είναι σκύλος-φύλακας, είναι πολύ ισορροπημένος και σταθερός. Όλα είναι υπό παρακολούθηση, δεν θα έβαζα ποτέ τον Jackson στο πάτωμα για να τον αφήσω με τα σκυλιά. Εμπιστεύομαι τον Hulk, καθώς ξέρει πως ο Jackson είναι μωρό και, όπως με τα κουτάβια, πρέπει να είναι προσεκτικός», εξηγεί η μητέρα του νεογέννητου, Lisa Grennan.


Πηγή: now24.gr, pitbull-rescue.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια