Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ερώτηση για σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την πολυεθνική εταιρία Fraport


Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.  στις  20/10/2016  ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, που παραπέμπει σε ερώτηση της Ν.Δ.  για την κύρωση της σύμβασης του Ελληνικού Δημοσίου με την εταιρία Fraport.

Η σχετική ερώτηση αναφέρεται στη σύμβαση του Ελληνικού Δημοσίου με την πολυεθνική εταιρία Fraport  και είναι πλήρως εναρμονισμένη με την πολιτική των  Συμπράξεων Δημόσιου και  Ιδιωτικού Τομέα που οδηγεί στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας.

Επίσης, στην ερώτηση, γίνεται αναφορά για ενδεχόμενη μονιμοποίηση στο Π.Σ., μόνο για τους 600 5ετής συναδέλφους εξ ιδιωτών, από το σύνολο των 4.000 περίπου πενταετών.

Η  ερώτηση  αυτή   της   Ν.Δ.  δημιουργεί  με   αυτόν  τον  τρόπο  έναν   επιπλέον  διαχωρισμό,   στο   ήδη διασπασμένο σύνολο των συναδέλφων 5ετούς θητείας και παραπέμπει στις καλένδες το δίκαιο αίτημα για την καθολική μονιμοποίηση τους.

Είναι γνωστό άλλωστε διαχρονικά, ότι το κόμμα της Ν.Δ. δεν θέλει την ομογενοποίηση του συνόλου του προσωπικού του Π.Σ. με σταθερές σχέσεις για όλους τους 5ετής και συμβασιούχους συναδέλφους.

Το   ερώτημα   της   Ν.Δ.   είναι   πλήρως   συμμορφωμένο   προς   τη   λογική   της   μείωσης   του   μόνιμου προσωπικού,   αφού  την ώρα   που   υποτίθεται ότι   γίνονται  ενέργειες   από  τη Φυσική   Ηγεσία  για   να μονιμοποιηθούν περίπου 2.000 και πλέον συνάδελφοι 5ετούς θητείας (άσχετα αν τελικά ο σχεδιασμός θα γίνει πράξη), ο συγκεκριμένος βουλευτής και το κόμμα του εξαντλούν το ενδιαφέρον τους, μόνο για τους 600 εξ ιδιωτών 5ετής.

Είναι προφανής η προσπάθεια του προεδρείου της Ομοσπονδίας, να προβάλλει το κόμμα της Ν.Δ.

Η   Ομοσπονδία   προσπαθεί   να   καλλιεργήσει   με   τον   τρόπο   αυτό,   νέες   αυταπάτες   και   νέες αναμονές για δήθεν λύση των προβλημάτων μας.

Ταυτόχρονα,   δεν   καταβάλει   καμία   απολύτως   προσπάθεια   για   να   οργανώσει   των   αγώνα   των πυροσβεστών. Αρκείται απλά στο να δημοσιεύει ανακοινώσεις και επίκαιρες ερωτήσεις παραγόντων και  βουλευτών.   Όλα   αυτά   δεν  έχουν   καμία  απολύτως   σχέση  και  δεν  προωθούν   τα  αιτήματα,  τα πραγματικά   προβλήματα   και   τις   ανάγκες   των   πυροσβεστών,   αλλά   και   τα   αναγκαία   μέτραπυροπροστασίας και πυρασφάλειας προς όφελος του λαού.

Για την Ε.Α.Κ.Π.

Η Εκτελεστική Γραμματεία


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια