Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα διαδήλωση στα Εξάρχεια


Αναδημοσιεύουμε από το Indymedia: Στις 27/10/2016 πραγματοποιήθηκε διαδήλωση στη γειτονιά των Εξαρχείων,ενάντια στις μαφίες , την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό απο την Συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων. Η προσυγκέντρωση έγινε στην πλατεία Εξαρχείων και στην διαδήλωση συμμετείχαν περίπου 250 άτομα. Έγιναν δύο στάσεις. Η πρώτη στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου που φωνάχτηκε τοσύνθημα : Ο ΑΛΕΞΗΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ. Η δευτέρη στο 5ο Α.Τ.Εξαρχείων που φωνάχτηκαν συνθήματα όπως ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ κ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ.

Γενικότερα,καθόλη την διάρκεια της διαδήλωσης μοιράστηκαν κείμενα της συνέλευσης και υπήρχε παλμός με συνεχή συνθήματα ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ- ΕΞΩ ΟΙ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ -ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ- ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ. ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ Κ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ -ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ. ΤΟΔΙΚΙΟΤΟΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ Κ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΣΣΙΜΗ. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΑΣ, ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.
Η διαδήλωση ολοκληρώθηκε στη πλατεία Εξαρχείων . Ο αγώνας ενάντια στις μαφίες ,την κρατική καταστολή και τον κοινωνικό κανιβαλισμό συνεχίζεται.
                                 Συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια