Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ οδήγησε σε πολυπληθές κύκλωμα διακίνησης προσφύγων!

Μεγάλο κύκλωμα διακίνησης και προώθησης παράνομων μεταναστών και προσφύγων, μέσω του αεροδρομίου Ηρακλείου και άλλων αεροδρομίων της χώρας, εξάρθρωσαν
σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Cretalive οι διωκτικές Αρχές του Ηρακλείου.
Κάτω από συνθήκες άκρας μυστικότητας αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» τα ξημερώματα σε σπίτια αλλοδαπών από την Συρία που διαμένουν στο Ηράκλειο ενώ ανάλογες επιχειρήσεις έγιναν και σε άλλες περιοχές εκτός Κρήτης. Οι έρευνες έγιναν πριν χαράξει με τους συλληφθέντες και τις οικογένειες τους να αιφνιδιάζονται.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συλλήψεις ξεπερνούν τις επτά. Ως έδρα του κυκλώματος φέρεται η Αθήνα, όμως η Κρήτη είχε κομβική σημασία για την δράση του κυκλώματος.
Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται και Σύροι, «υπεράνω υποψίας» για την κοινότητα τους.
Ανάμεσα σε αυτούς και ένας που διαμένει πολλά χρόνια στην Κρήτη και εργάζεται ως εργολάβος. Περισσότερες ανακοινώσεις για τους εμπλεκόμενους και την δράση του κυκλώματος αναμένονται από την Αστυνομία τις επόμενες ημέρες.
Η υπόθεση πάντως «δουλευόταν» από συγκεκριμένη υπηρεσία εδώ και καιρό και υπήρξε άψογη συνεργασία με τις Αρχές στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές. 

cretalive.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια